Skip to main content

Ontwerp showroom Holtkamper

Ontwerp showroom Holtkamper

Ontwerp van Werkomgeving en Showroom voor Holtkamper Tenttrailers

Holtkamper Tenttrailers, een toonaangevend merk in het hogere segment van vouwwagens, heeft in het begin van 2020 een prachtig pand verworven op een strategische locatie direct aan de A2 in Utrecht. Dit 1200 m2 grote pand biedt een perfecte gelegenheid om de exclusieve vouwwagens te presenteren en een campingbeleving te creëren voor bezoekers. In samenwerking met Joolsdesign is een prachtig interieurontwerp gerealiseerd, waarbij het zoeken naar het ideale ontwerp voor de werkomgeving en showroom centraal stond.

Ontwerp inrichting werkomgeving showroom
Ontwerp inrichting showroom werkomgeving

Een Visie tot Leven Gebracht

Joolsdesign is de uitdaging aangegaan om de twee verdiepingen van de showroom tot leven te brengen. Het doel was om een naadloze synergie te creëren tussen functionaliteit en stijl, terwijl de ruimte de hoogwaardige uitstraling van het Holtkamper-merk weerspiegelt.

Het hart van de showroom wordt bepaald door de ontvangstbalie, waarin het herkenbare logo van Holtkamper op elegante wijze is geïntegreerd. De keuze in het materiaalgebruik creëert een luxe ambiance die perfect aansluit bij de merkbeleving. Het geheel wordt versterkt door indrukwekkende beelden aan de wanden, waardoor bezoekers direct ondergedompeld worden in de buitenwereld.

Ontwerp inrichting showroom werkomgeving Utrecht
Ontwerp inrichting showroom werkomgeving Utrecht

Doordachte Functionaliteit: Efficiëntie en Gastvrijheid

Het ontwerp van de showroom is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel. De routing is zorgvuldig uitgedacht, waarbij elke tenttrailer van Holtkamper een prominente plaats heeft gekregen op de twee verdiepingen. Het verzekert een intuïtieve en logische ontdekkingstocht voor bezoekers.

Daarnaast zijn er twee ruim opgezette bespreekruimtes/lunchruimtes gecreëerd, één op elke verdieping, om zowel formele gesprekken als informele bijeenkomsten te faciliteren. De materialen en kleuren in deze ruimtes zijn nauwkeurig afgestemd op de overkoepelende sfeer van de showroom.
Het ontwerp voorziet ook in comfortabele plekken voor bezoekers. Een uitnodigende koffiehoek biedt de gelegenheid om te ontspannen en gesprekken voort te zetten, terwijl een speelhoek zorgt voor vermaak van kleine kinderen. Deze subtiele details dragen bij aan de algehele ervaring en gastvrijheid die Holtkamper Tenttrailers te bieden heeft.

Meer zien?

Bekijk onze andere projecten

In nauwe samenwerking tussen Holtkamper Tenttrailers en Joolsdesign is een onderscheidend en doordacht interieurontwerp tot stand gekomen. Van een chique ontvangstbalie tot strategisch geplaatste tenttrailers en gezellige ontmoetingsplekken. Het ontwerp weerspiegelt de kernwaarden van het merk en creëert een omgeving waarin bezoekers worden uitgenodigd om de wereld van luxe vouwwagens te ontdekken en te ervaren. Met de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek staat de showroom aan de A2 in Utrecht klaar om bezoekers te verwelkomen in een ambiance die in lijn is met de exclusieve uitstraling van Holtkamper Tenttrailers.

Benieuwd wat wij voor jouw nieuwe werkomgeving kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk foto's van onze andere gerealiseerde interieurprojecten.

Neem Contact op voor Jouw Werkomgeving in Utrecht

Heeft jouw bedrijf ook behoefte aan een inspirerende en functionele werkomgeving in Utrecht? Wij staan klaar om jouw wensen en identiteit te vertalen naar een uniek interieurontwerp. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.