Skip to main content

Ontwerp INTERIEUR UITZENDBUREAU

Herkenbaar Interieur Ontwerp voor UITZENDBUREAU SELECT in Utrecht (Nieuwegein)

Bij Joolsdesign hebben we met trots het interieurontwerp gerealiseerd voor Select Uitzendbureau. Zij gingen een vestiging openen in Nieuwegein (Utrecht). Voor de inrichting van dit nieuwe kantoorpand, werd Joolsdesign gevraagd om een interieurontwerp te maken.

Ontwerp en conceptontwikkeling werkomgeving kantoor uitzendbureau Utrecht (Nieuwegein)
Interieurontwerp kantoorinrichting uitzendbureau - industriële stijl voor moderne werkomgeving
Interieurontwerp werkomgeving uitzendbureau
Interieurontwerp kantoorinrichting uitzendbureau - industriële stijl voor moderne werkomgeving

Maatwerk voor een sfeervol en herkenbaar uitzendbureau

Het kantoorpand bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond worden de uitzendkrachten ontvangen. Op de tweede verdieping bevindt zich een kantoorruimte met werkplekken en een vergaderkamer. De begane grond is volledig ingericht met maatwerkmeubels. Daarbij is de huisstijl doorgevoegd door gebruik te maken van de huisstijlkleuren. De bovenverdieping is ingericht met kantoormeubilair en heeft een loungehoek in industriële stijl. Deze sfeer  wordt versterkt door zwarte industriële systeemwanden en een robuuste eiken vergadertafel. 

Ontwerp interieur uitzendbureau kantoorruimte door interieurarchitect Utrecht

Praktisch en vernieuwend ontwerp

Select had duidelijke wensen voor hun nieuwe uitzendbureau. Het interieur moest naadloos aansluiten bij hun huisstijl en een harmonieus samenspel tussen industrieel design en functionaliteit tonen. Optimaal gebruik van de ruimte was een vereiste. Daarnaast waren een gastvrije ontvangstruimte, gezellige pantry en functionele werk- en vergaderruimtes van essentieel belang. Om aan deze eisen te voldoen, werd de begane grond volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Alles werd op maat gemaakt om de huisstijl naadloos te integreren en het interieur uniek te maken.

Signing en doorvoeren van de huisstijl in het kantoor en de werkomgeving
Industriële inrichting kantoorruimte en werkomgeving

Stijlvol en functioneel kantoorinterieur

Op de begane grond staat een op maat gemaakte, uitnodigende ontvangsttafel voor uitzendkrachten, gescheiden van de keuken door een stijlvol barretje. Het akoestisch spuitwerk op het plafond, in combinatie met de industriële 3-fase rail, geeft een eigentijdse uitstraling. Op de bovenverdieping bevinden zich kantoren, een vergaderkamer en bergruimte. Werkplekken zijn verdeeld door zwarte jaloeziekasten met daarachter een comfortabel zitje, ideaal voor bezoekers of als overlegruimte.

Neem Contact op voor een interieurontwerp

Op zoek naar een professioneel en inspirerend interieurontwerp voor jouw uitzendbureau of kantoor. Neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk foto's van onze andere gerealiseerde interieurprojecten.

Interieurontwerp kantoor en uitzendbureau