Skip to main content

INTERIEUR UITZENDBUREAU Select

Praktisch en Creatief Ontwerp VAN UITZENDBUREAU SELECT in Utrecht (Nieuwegein)

Bij Joolsdesign hebben we met trots het interieurontwerp gerealiseerd voor Select Uitzendbureau. Zij gingen een vestiging openen in Nieuwegein (Utrecht). Voor de inrichting van dit nieuwe kantoorpand, werd Joolsdesign gevraagd om een interieurontwerp te maken.

Interieurontwerp werkomgeving uitzendbureau
Interieurontwerp kantoorinrichting uitzendbureau - industriële stijl voor moderne werkomgeving
Interieurontwerp kantoorinrichting uitzendbureau - industriële stijl voor moderne werkomgeving

Maatwerkoplossingen voor een sfeervol en herkenbaar uitzendbureau.

Het kantoorpand bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond worden de uitzendkrachten ontvangen op de bovenverdieping bevindt zich een kantoorruimte en een vergaderkamer. De begane grond is volledig maatwerk, zodat een herkenbare stijl is ontstaan met de huisstijlkleuren. De bovenverdieping is ingericht met kantoormeubilair en heeft een loungehoek in industriele stijl. Dit wordt versterkt door zwarte industriële systeemwanden en een robuuste eiken vergadertafel. 

Ontwerp en conceptontwikkeling werkomgeving kantoor uitzendbureau Utrecht (Nieuwegein)
Ontwerp interieur uitzendbureau Utrecht

Praktisch en vernieuwend ontwerp

Select had duidelijke wensen voor hun nieuwe uitzendbureau. Het interieur moest naadloos aansluiten bij hun huisstijl en een harmonieus samenspel tussen design en industrieel tonen. Daarnaast waren een gastvrije ontvangstruimte, gezellige pantry en functionele werk- en vergaderruimtes van essentieel belang. Om aan deze eisen te voldoen, werd de begane grond volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Alles werd op maat gemaakt om de huisstijl naadloos te integreren en het interieur uniek te maken.

Signing huisstijl werkomgeving
Industriële inrichting werkomgeving

Stijlvol en functioneel kantoorinterieur

Op de begane grond staat een op maat gemaakte, uitnodigende ontvangsttafel voor uitzendkrachten, gescheiden van de keuken door een stijlvol barretje. Het akoestisch spuitwerk op het plafond, in combinatie met de industriële 3-fase rail, geeft een eigentijdse uitstraling. Op de bovenverdieping bevinden zich kantoren, een vergaderkamer en bergruimte. Werkplekken zijn verdeeld door zwarte jaloeziekasten met daarachter een comfortabel zitje, ideaal voor bezoekers of als overlegruimte.

Ontwerp en Bouwbegeleiding voor Inspirerende Kantoorinrichting

Neem Contact op voor Jouw Werkomgeving in Utrecht

Op zoek naar een professioneel en inspirerend interieurontwerp voor jouw uitzendbureau of kantoor. Neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk foto's van onze andere gerealiseerde interieurprojecten.