Skip to main content

kantoorinrichting uitzendbureau

Moderne Kantoorinrichting voor Uitzendbureau - Praktisch en Creatief Ontwerp

Bij Joolsdesign hebben we recentelijk opnieuw een moderne kantoorinrichting gerealiseerd voor Select Uitzendbureau in Veendam, nabij Groningen. Na het succesvolle ontwerp voor hun vestiging in Utrecht, zijn we vereerd dat we opnieuw zijn gevraagd voor dit project.

Moderne kantoorinrichting uitzendbureau
Moderne kantoorinrichting uitzendbureau
Moderne kantoorinrichting van uitzendbureau Select met doorvoering huisstijl

Interieurconcept voor meerdere vestigingen

In 2020 hebben wij voor de vestiging van Select in Nieuwegein een interieurconcept ontworpen. Deze pilot werd zo enthousiast ontvangen, dat dit in alle vestigingen van Select Uitzendbureau wordt doorgevoerd. 

Aan de voorzijde bevindt zich de ontvangstbalie, de pantry met bar en een gezellige loungehoek. Dit alles in dezelfde herkenbare huisstijl, die ook is gebruikt voor het kantoor in Nieuwegein. De stijl is ook consequent doorgevoerd in de toiletruimte. 

Huisstijl moderne kantoorinrichting uitzendbureau Select - conceptontwerp in werkomgeving

Naadloze Integratie van Huisstijlkleuren

We hebben zorgvuldig de huisstijlkleuren van Select Uitzendbureau geïntegreerd in het kantoorinterieur, waardoor de professionele uitstraling perfect aansluit bij het imago. Door gebruikmaking van signing is het effect hiervan versterkt. Het interieur heeft daardoor een fris en modern karakter gekregen, dat de huisstijl van Select versterkt.

Moderne kantoorinrichting uitzendbureau - huisstijl
Moderne kantoorinrichting uitzendbureau - huisstijl en kleurstelling, conceptontwerp
Moderne kantoorinrichting en werkomgeving van Select Uitzendbureau met ontwerp huisstijl
Moderne kantoorinrichting uitzendbureau - Industriële stijl en huisstijl in vergaderruimte en werkomgeving

Neem contact op voor jouw kantoorinrichting

Ben jij op zoek naar een professionele en inspirerende kantoorinrichting voor jouw uitzendbureau of ander kantoor? Wij staan klaar om je te helpen. Onze succesvolle samenwerking met Select Uitzendbureau toont aan dat we in staat zijn om jouw kantooromgeving te transformeren in een inspirerende en productieve werkplek. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we ook jouw kantoorinrichting kunnen realiseren.

Moderne kantoorinrichting uitzendbureau