Skip to main content

kantoorinrichting uitzendbureau

Moderne Kantoorinrichting voor Uitzendbureau - Praktisch en Creatief Ontwerp

Bij Joolsdesign hebben we recentelijk opnieuw een moderne kantoorinrichting gerealiseerd voor Select Uitzendbureau in Veendam, nabij Groningen. Na het succesvolle ontwerp voor hun vestiging in Utrecht, zijn we vereerd dat we opnieuw zijn gevraagd voor dit project.

Interieur ontwerp werkomgeving in huisstijl kantoor Uitzendbureau Select
Interieurontwerp kantoorinrichting in huisstijl en doorvoering conceptontwikkeling werkomgeving van Select Uitzendbureau
Moderne kantoorinrichting van werkomgeving Select met doorvoering huisstijl

Interieurconcept voor meerdere vestigingen

In 2020 hebben wij voor de vestiging van Select in Nieuwegein  een interieurconcept ontworpen. Deze pilot werd zo enthousiast ontvangen, dat dit in alle vestigingen van Select Uitzendbureau wordt doorgevoerd. 

Aan de voorzijde bevindt zich de ontvangstbalie, de pantry met bar en een gezellige loungehoek. Dit alles in dezelfde herkenbare stijl als in Nieuwegein. De stijl is ook consequent doorgevoerd in de toiletruimte. 

Huisstijl kantoorinrichting en conceptontwerp in werkomgeving

Naadloze Integratie van Huisstijlkleuren

We hebben zorgvuldig de huisstijlkleuren van Select Uitzendbureau geïntegreerd in het kantoorinterieur, waardoor de professionele uitstraling perfect aansluit bij het imago. Door gebruikmaking van signing is het effect hiervan versterkt. Het interieur heeft daardoor een fris en modern karakter gekregen, dat de huisstijl van Select versterkt.

Moderne kantoorinrichting uitzendbureau - huisstijl
Doorvoeren huisstijl en kleurstelling, conceptontwerp in ontvangstruimte en werkomgeving
Moderne kantoorinrichting en werkomgeving van Select Uitzendbureau met ontwerp huisstijl
Industriële stijl en huisstijl in vergaderruimte en werkomgeving

Trots op dit creatieve en herkenbare ontwerp

Bij Joolsdesign hebben we een passie voor moderne en creatieve ontwerpen. Onze expertise in kantoorinrichting stelt ons in staat om een stimulerende omgeving te creëren waar werknemers zich thuis voelen en optimaal kunnen presteren. Het kantoorinterieur van Select Uitzendbureau weerspiegelt deze visie, met een eigentijdse stijl en slimme ruimtelijke indeling die de productiviteit en concentratie bevordert en toch een huiselijke sfeer behoudt.

Meer zien? Bekijk onze andere projecten.

Ontwerp en Bouwbegeleiding voor Inspirerende Kantoorinrichting

Neem Contact op voor Jouw Werkomgeving

Ben jij op zoek naar een professionele en inspirerende kantoorinrichting voor jouw uitzendbureau of ander kantoor? Wij staan klaar om je te helpen. Onze succesvolle samenwerking met Select Uitzendbureau toont aan dat we in staat zijn om jouw kantooromgeving te transformeren in een inspirerende en productieve werkplek. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we ook jouw kantoorinrichting kunnen realiseren.

Jolanda de Boon - Interieurarchitect Joolsdesign - Interieurontwerp interieurprojecten