Skip to main content

Schoolinrichting voor basisschool De Vos

Inspirerende schoolinrichting voor basisschool De Vos in Voorschoten

Joolsdesign is specialist in het creëren van een inspirerende schoolinrichting voor scholen. Zo hebben we in 2021 het interieurontwerp en de bouwbegeleiding verzorgd van basisschool OBS De Vos in Voorschoten.

De school en leerlingen hadden vooral behoefte aan een leeromgeving waarin ruimte is voor beweging en ontwikkeling, maar ook met stilteplekken voor betere concentratie. Met aandacht voor een eigentijdse look & feel hebben we deze basischool voorzien van een compleet nieuw interieur. Waar nodig hebben we het schoolmeubilair vernieuwd, waar mogelijk hebben we het bestaande meubilair behouden.

Schoolinrichting leerplein De Vos in Voorschoten.
Schoolinrichting maatmeubilair met treinbankjes basisschool Voorschoten
Schoolinrichting voor teamkamer

Kleuren en materialen in de schoolinrichting

Wij hebben voor de inrichting van deze school gebruik van een harmonieuze mix van kleuren en materialen, waaronder blauw, groen, zwart en hout. De materialen zijn geselecteerd op robuustheid en zijn eenvoudig te onderhouden. Door de kleuren en materialen zorgvuldig te integreren in de vloeren, wanden en meubels, wordt eenheid gecreëerd. Dit draagt bij aan een rustige leeromgeving.

Concentratiehuisje schoolinrichting leerplein basisschool
Schoolinrichting basisschool lerarenkamer school De Vos in Voorschoten.
Schoolinrichting basisschool De Vos werkplek leerplein
Schoolinrichting basisschool De Vos maatwerkmeubilair

Sfeervolle inrichting leerplein

In het ontwerp hebben we voor de inrichting een mooie combinatie van materialen gekozen: blauw, groen en natuurlijke tinten. Nieuwe vloeren, kleurrijke wanden, aantrekkelijk meubilair, op maat gemaakte items, een praktische pantry, een veelzijdig podium, opvallende signing, foamelementen en sfeervolle verlichting zorgen voor een geïntegreerde en functionele schoolinrichting.

In de centrale hal hebben we gezellige en stimulerende leerpleinen gecreëerd, waar kinderen kunnen spelen, leren en samen voorstellingen kunnen geven. Sfeervolle huisjes met treinbankjes en werkplekken bieden leerlingen een ideale omgeving om zich te concentreren en te ontwikkelen.

Schoolinrichting basisschool De Vos aula

Gezellige teamkamer met maatmeubilair

De teamkamer is omgetoverd tot een inspirerende en gezellige ruimte. Hier hebben we een op maat gemaakte eetkamerbank en maatkasten geplaatst. Deze multifunctionele ruimte, compleet met een ruime tafel voor vergaderingen, wordt verlicht door twee stijlvolle lampen met hangplanten, waardoor een huiselijke en creatieve ambiance ontstaat.

Met aandacht voor rust en functionaliteit hebben we maatkasten geplaatst in verschillende ruimtes. De kleurstelling is zorgvuldig afgestemd op de wanden en de stoffering, waardoor een harmonieuze en opgeruimde uitstraling ontstaat, terwijl er voldoende opbergruimte beschikbaar is.

Teamkamer interieur schoolinrichting basisschool met planten en maatmeubilair
Sfeervolle teamkamer schoolinrichting basisschool

Meer zien?

Bekijk onze andere projecten

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van de schoolinrichting voor OBS De Vos in Voorschoten. Ben jij ook op zoek naar een inspirerende en functionele inrichting voor uw basisschool? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bekijk hieronder foto's van onze andere gerealiseerde schoolinrichtingen. Wij staan klaar om jouw school te voorzien van een aantrekkelijke en stimulerende omgeving die perfect aansluit bij de behoeften van jouw leerlingen en docenten.

Neem Contact op voor jouw nieuwe schoolinrichting

Heeft jouw school ook behoefte aan een inspirerende leeromgeving? Wij staan klaar om jouw wensen en identiteit te vertalen naar een uniek interieurontwerp. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.