Skip to main content

Design kast op maat woning Culemborg

Unieke designkast op maat woning Culemborg

Voor de bewoners van een nieuwbouwwoning in Culemborg, hebben wij een op maat gemaakte kast en roomdivider ontworpen. In het ontwerp is de woonkamer en keuken op een unieke en stijlvolle manier gescheiden door een op maat gemaakte kast op maat en roomdivider.

Unieke design kast op maat ontwerp maatmeubilair

Een functionele design maatkast

De op maat gemaakte roomdivider die we voor deze woning hebben ontworpen, dient niet alleen als praktische scheiding tussen de woonkamer en de keuken, maar vormt ook een elegant design element. Deze veelzijdige kast is ontworpen om aan beide zijden gebruikt te worden en heeft een creatieve vorm aan de wand van de woonkamer. Deze vorm strekt zich in verschillende lengtes uit over de wand. Hierdoor heeft de kast niet alleen een functionele functie als roomdivider, maar wordt het ook geïntegreerd in het interieur.

De keuze om een deel van de kast te laten doorlopen tegen de wand van de woonkamer creëert een gevoel eenheid tussen de ruimtes. Dit draagt bij aan een harmonieuze en samenhangende leefomgeving. De kast is niet alleen een visuele blikvanger, maar biedt ook praktische opbergruimte.

Unieke design kast op maat maatmeubilair ontwerp Culemborg
Unieke design kast op maat maatmeubilair ontwerp Culemborg

Materiaalkeuze in de maatwerk kast

Deze maatwerkkast en roomdivider sluit aan bij de stijl die de bewoners zoeken. Van het ontwerp tot de materiaalkeuze en afwerking, alles is nauwkeurig afgestemd op hun smaak. Hierdoor is niet alleen een functioneel element gecreëerd, maar is het ook een design meubel op zich.

Neem Contact op voor Jouw maatmeubilair

Wil jij ook een unieke design kast op maat die niet alleen functionaliteit toevoegt, maar ook een statement maakt in jouw interieur? Joolsdesign staat klaar om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat wij kunnen betekenen voor jouw woning.