Skip to main content

Interieurontwerp woning Utrecht (Houten)

Interieurontwerp woning Utrecht (Houten)

Interieurontwerp Woning Utrecht (Houten)

Interieurontwerp Woning Utrecht (Houten)

Door de bewoners van een eengezinswoning in Utrecht (Houten) zijn we benaderd om een ontwerp te maken voor een groot deel van hun huis en om de renovatie te begeleiden. Dit project laat onze expertise in interieurontwerp voor woningen in Utrecht zien, waarbij we veel maatwerk hebben toegepast om speciale wensen perfect te verwerken. Een belangrijk aspect van deze opdracht was het integreren van smart verlichting, wat resulteerde in een lichtplan dat volledig aansloot bij de wensen van de bewoners.

Interieurontwerp woning Houten - Utrecht met moderne en luxe maatwerk keuken
Interieurontwerp woning Houten - Utrecht met moderne en luxe maatwerk keuken

Interieurontwerp keuken en woonkamer

Interieurontwerp met maatwerkoplossingen woning Utrecht (Houten)

In de woonkamer hebben we een verandering teweeggebracht door de kleuren aan te passen, waardoor de ruimte aanzienlijk lichter werd. Een belangrijke toevoeging was het verlaagde plafond met inbouwspots. Dit zorgt niet alleen voor een aangename verlichting, maar creëert ook een mooi lijnenspel. Dit lijnenspel accentueert bepaalde muren, waardoor de woonkamer een unieke en uitnodigende uitstraling krijgt. De vloer en trap zijn bekleed met een prachtige PVC vloer van Tarkett, die nauwelijks van echt hout te onderscheiden is en een warme, natuurlijke look geeft aan de ruimte.

Voor de keuken hebben wij een specifiek ontwerp gemaakt en die vervolgens op maat gerealiseerd. De keuken kreeg een luxe uitstraling door onder andere de bijzondere ledverlichting onder de kasten en de plint. Deze verlichting accentueert de strakke lijnen en het moderne ontwerp van de keuken. De keuken wordt gescheiden van de woonkamer door stijlvolle schuifdeuren, wat zorgt voor een duidelijke maar elegante scheiding van de ruimtes.

Interieurontwerp luxe en moderne keuken voor woning Houten - Utrecht met maatwerkoplossingen voor keuken
Interieurontwerp luxe en moderne keuken voor woning Houten - Utrecht met maatwerkoplossingen voor keuken
Interieurontwerp woning Houten - Utrecht, en suite deuren
Interieurontwerp woning Houten - Utrecht met en suite deuren

Interieurontwerp badkamer

In de badkamer hebben we slim gebruik gemaakt van de ruimte door een spiegelkast en een nis in de muur te verwerken. Onder de spiegelkast is een design Corian wastafel van B Dutch geplaatst, vergezeld van een op maat gemaakt wastafelmeubel dat zowel functioneel als esthetisch is. Boven het inbouwreservoir van het toilet hebben we extra opbergruimte gecreëerd. Door de materialen goed op elkaar af te stemmen, hebben we een strak en rustig beeld verkregen dat bijdraagt aan de luxe uitstraling.

Interieurontwerp woning Houten - Utrecht (Houten) badkamer met maatwerkoplossing
Interieurontwerp woning Utrecht (Houten).Badkamer met maatwerkoplossing.
Interieurontwerp woning Utrecht (Houten) badkamer met maatwerkoplossing
Interieurontwerp woning Utrecht (Houten).Badkamer met maatwerkoplossing.

Wil jij ook een interieurontwerp voor jouw woning?

Neem contact met ons op!

Bij Joolsdesign maken we graag een interieurontwerp voor jouw droomwoning in Utrecht (Houten). Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerkoplossingen en brengen met enthousiasme jouw woonideeën tot leven.