Skip to main content

Kantoorinrichting Medilex Zeist

Kantoorinrichting voor Medilex in Zeist

Medilex Onderwijs staat bekend als een toonaangevende organisatie die congressen, cursussen en opleidingen ontwikkelt voor onderwijsinstellingen. Hun missie om het onderwijs te versterken vormde de inspiratie voor een nieuwe stap: de verhuizing naar een nieuw kantoorpand in Zeist, Utrecht.

Voor dit ambitieuze project kregen wij de opdracht om het interieurontwerp te verzorgen en de complete turn-key realisatie van het pand op ons te nemen. Het resultaat moest niet alleen het huidige karakter van Medilex Onderwijs weerspiegelen, maar ook klaar zijn voor de toekomst.

Moderne kantoorinrichting Utrecht - Zeist
Moderne kantoorinrichting Utrecht - Zeist

Wensen en uitgangspunten

Bij het ontwerpen van de kantoorinrichting werd rekening gehouden met een reeks belangrijke wensen. Een ontvangstbalie was een prioriteit, evenals en lichte en open kantoorindeling die ruimte bood voor groei. Een moderne en warme sfeer stond centraal en er was speciale aandacht voor een ruime keuken, waar medewerkers gezamenlijk uitgebreid kunnen lunchen en zelfs maaltijden kunnen bereiden.

Moderne kantoorinrichting Utrecht - Zeist
Moderne kantoorinrichting Utrecht - Zeist
Moderne kantoorinrichting Utrecht - Zeist

Veelzijdige werkomgeving

Het nieuwe kantoorontwerp omvat een kantoortuin met diverse werkplekken, zowel klein als groot. Naast de ontvangstbalie biedt het ruimte voor rustig en geconcentreerd werken. Informeel overleggen kan ontspannen op de comfortabele banken, terwijl videovergaderingen plaatsvinden in de ruime vergaderkamer. Flexibel werken wordt gestimuleerd met zit sta bureaus die de medewerkers de keuze geven om hun werkhouding aan te passen en zo optimaal comfort te bieden gedurende de werkdag. Glazen systeemwanden behouden de open uitstraling en planten in op maat gemaakte plantenbakken scheiden de werkplekken op een frisse en functionele manier. 

Lees hier in onze blog tips en advies over het gebruik van groen in het interieur.

Moderne kantoorinrichting Utrecht - Zeist

Stijlvol, open en toekomstbestendig

Het kleurenpalet van wit met levendige oranje accenten geeft het kantoor een eigentijdse en frisse uitstraling die perfect past bij de identiteit van Medilex Onderwijs. De lunchruimte, gelegen aan het einde van het pand, is een sociale hub met een ruime keuken en een centraal eiland.

De directiekamers zijn voorzien van glazen systeemwanden met schuifdeuren, die het open karakter van het kantoor nog verder benadrukken.

Een opvallende ronde wand bij de entree is voorzien van een indrukwekkende afbeelding van het oude Muntgebouw in Utrecht, en een bijpassend rond tapijt versterken dit opvallende effect.

Moderne kantoorinrichting Utrecht - Zeist

Trots op onze laatste projecten

Inspirerende en moderne kantoorinrichting

Het resultaat van deze samenwerking tussen Medilex Onderwijs en Joolsdesign is een eigentijds, functioneel en visueel aantrekkelijk kantoor. Met oog voor de wensen van Medilex Onderwijs, een doordacht ontwerp en de integratie van flexibel werken met zit sta bureaus, is het nieuwe kantoor in Zeist klaar om medewerkers te verwelkomen in een moderne en inspirerende werkomgeving.

Ben je geïnspireerd geraakt door de transformatie van het Medilex Onderwijs kantoor in Zeist? Wil je ook een moderne, functionele en flexibele werkomgeving creëren die aansluit bij jouw organisatie? Bij Joolsdesign begrijpen we de impact van een doordacht interieurontwerp op de werkomgeving en bedrijfscultuur. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw kantoor kunnen vernieuwen en optimaliseren. Of bekijk hieronder een aantal van onze andere gerealiseerde interieurprojecten.

Laat ons jouw kantoorinrichting vernieuwen

Heeft jouw bedrijf ook behoefte aan een inspirerende en functionele kantoorinrichting? Wij staan klaar om jouw wensen en identiteit te vertalen naar een uniek interieurontwerp. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.