Skip to main content

Kantoorinrichting Utrecht

Kantoorinrichting Utrecht

Kantoorinrichting voor De Kindertelefoon in Utrecht

Al meer dan 40 jaar is De Kindertelefoon een vertrouwde gesprekspartner voor kinderen en jongeren tussen 8 en 18 jaar. Met ruim 650 toegewijde vrijwilligers, verspreid over 7 locaties, bieden ze een luisterend oor via telefoon en chat om alle vragen te beantwoorden en kinderen verder te helpen.

Het hoofdkantoor van De Kindertelefoon is gevestigd in Utrecht. De Kindertelefoon ging verhuizen van een historisch jaren 30 pand in het bruisende centrum, naar een meer zakelijk kantoorpand aan de rand van de stad. De uitdaging was om een eigentijdse, kleurrijke en warme sfeer te creëren.

Inrichting kantoorruimte Utrecht

Een inspirerende werkomgeving: industrieel en huiselijk gecombineerd

De nieuwe kantoorruimte moest niet alleen functioneel zijn, maar ook geschikt voor vergaderingen, ontspanning en sociale interactie. Een cruciale ruimte werd gereserveerd voor de vrijwilligers, die vertrouwelijke gesprekken voeren met kinderen. Hun input speelde een belangrijke rol in het ontwerp van de kantoorinrichting.

Bij het ontwerp van deze kantoorinrichting in Utrecht koos Joolsdesign voor een harmonieuze mix van een industriële en huiselijke uitstraling, afgestemd op de kleuren van de huisstijl van De Kindertelefoon. De gangen zijn slim benut en dienen als informele overlegplekken met zowel hoge als lage vergadertafels. De ontvangsthal verwelkomt je als een warme huiskamer, voorzien van huiselijk meubilair en historische posters die de geschiedenis van De Kindertelefoon weergeven.

Inrichting kantoorruimte Utrecht
Inrichting kantoorruimte Utrecht

Ontspanning en samenwerking

Het resultaat is een herkenbaar pand dat perfect de identiteit van De Kindertelefoon weerspiegelt. Het zakelijke karakter van het kantoor is getransformeerd naar een gastvrije en uitnodigende omgeving, waar medewerkers, vrijwilligers en bezoekers zich onmiddellijk thuis voelen.

Een speciale vrijwilligersruimte biedt een plek om te ontspannen, te overleggen en te lunchen. Deze ruimte is veelzijdig en past naadloos bij de stijl van De Kindertelefoon: industrieel, kleurrijk en verfrissend. Hier wordt het samenwerken en ontspannen gestimuleerd, en dat draagt bij aan een positieve sfeer binnen het kantoor.

Inrichting kantoorruimte Utrecht

Trots op onze laatste projecten

Inrichting kantoorpand

De samenwerking tussen Joolsdesign en De Kindertelefoon heeft geleid tot een moderne en inspirerende kantoorinrichting in Utrecht. De ruimte ademt een harmonieuze mix van functionaliteit en gastvrijheid, en biedt de perfecte omgeving voor de belangrijke missie van De Kindertelefoon: een steunpilaar zijn voor kinderen en jongeren.

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk voor De Kindertelefoon in Utrecht? Wil je ook jouw kantoorruimte transformeren tot een functionele en sfeervolle omgeving? Bij Joolsdesign staan we klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Onze expertise in interieurontwerp en kantoorinrichting zorgt ervoor dat we jouw unieke behoeften begrijpen en vertalen naar een inspirerend ontwerp. Neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk hieronder foto's van een aantal andere gerealiseerde interieurprojecten.

Neem Contact op voor een inspirerende kantoorinrichting

Heeft jouw bedrijf ook behoefte aan een inspirerende en functionele werkomgeving in Utrecht? Wij staan klaar om jouw wensen en identiteit te vertalen naar een uniek interieurontwerp. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.