Skip to main content

Eigentijds en toekomstbestendige kantoorinrichting


Opdrachtgever
Locatie
Jaar
Opdracht
Aantal m2

DIKW Consultancy
Nieuwegein
2019
Interieurontwerp, kantoorinrichting en bouwbegeleiding
400m2

DIKW is een IT-organisatie en opleidingsinstituut. Voor de verhuizing van hun organisatie naar een ander pand hebben zij Joolsdesign ingeschakeld voor de kantoorinrichting van hun nieuwe bedrijfspand. Zowel voor de kantoorruimte als de opleidingsruimte mocht de interieurarchitect van Joolsdesign een interieurontwerp maken. Ook begeleidden wij de turn-key realisatie.

Interieurarchitect kantoor Nieuwegein
Interieurstyling kantoor Nieuwegein

Ga jij ook verbouwen en kunnen wij jou helpen met het maken van een interieurontwerp?

Wensen kantoorinrichting


Het kantoor bestaat uit twee verdiepingen. Een verdieping is bestemd voor de opleidingsruimte. Op de andere verdieping bevinden zich de werkplekken en vergaderruimtes. 

DIKW Consultancy wilde voor de nieuwe kantoorinchting een industriële uitstraling met sfeervolle werkplekken, grote en kleine overlegplekken, veel licht en kleur, open kantoor en veel technische snufjes..

 Joolsdesign heeft aan de hand van deze wensen een ontwerp gemaakt.

- Inrichting kantoor Nieuwegein met kleurrijke vlakken.

De kleurrijke vlakken maken de routing duidelijk en geven het interieur een fris geheel. De ruimtes zijn afgescheiden door glazen systeemwanden met een hoge akoestische geluidswaarde. De oorspronkelijke bureaus werden niet vervangen en de overige gebruike kleuren en materialen zijn dan ook op de kleur van het bestaande bureaublad afgestemd.

 

De bestaande vergaderstoelen zijn opnieuw gestoffeerd. De op maat gemaakte vergadertafels passen precies in de ruimte en hebben alle voorzieningen om snel met bijvoorbeeld een laptop in te kunnen pluggen.

De grote zeearend geeft het kantoor ontwerp van deze vergaderruimte een eigen karakter.
Een industrieel en toekomstbestendig kantoor ontwerp in Nieuwegein.

De ontvangstruimte neemt een centrale plek in en geeft meteen een huiselijk gevoel. Datzelfde geldt voor de hoge lunchtafel met de industriële lampen

De binnenhuisarchitect van Joolsdesign heeft een toekomstbestendig ontwerp gemaakt voor dit kantoor in Nieuwegein.
Voor deze vergaderzaal zijn in het interieur ontwerp alle voorzieningen aangebracht om te werken en te video vergaderen.
De kantoorinrichting van deze vergaderruimte in Nieuwegein is tevens geschikt als opleidingsruimte.

De opleidingsruimte bevindt zich op een andere verdieping. Deze heeft dezelfde stijl als de kantoorruimte. Een grote kast op maat is onderdeel van de ruimte. Achter de deuren bevinden zich een garderobe, opbergruimte en een koelkast.

Styling van de opleidingsruimten van kantoor Nieuwegein

Wij werkten al voor

Interieurontwerp Acatris

Zullen we kennismaken?