Skip to main content

Interieurontwerp kantoor Nieuwegein (Utrecht)

Interieurontwerp kantoor Nieuwegein (Utrecht)

Interieurontwerp voor het kantoor DIKW Consultancy in Nieuwegein (Utrecht)

DIKW Consultancy, een IT-organisatie en opleidingsinstituut, heeft Joolsdesign benaderd om een interieurontwerp te maken voor hun nieuwe kantoorpand in Nieuwegein, Utrecht. Onze uitdaging was het ontwerpen van een inspirerend, industrieel kantoor met veel kleur.

Kantoorinrichting - Interieurontwerp kantoor Utrecht, Nieuwegein
Kantoorinrichting - Interieurontwerp kantoor Utrecht, Nieuwegein
Meetingroom - Interieurontwerp kantoor Utrecht, Nieuwegein

Indeling interieurontwerp kantoor in Nieuwegein (Utrecht)

Het nieuwe kantoor bestaat uit twee verdiepingen: een voor de opleidingsruimte en de andere voor werkplekken en vergaderruimtes. De visie van DIKW Consultancy was helder: een industrieel kantoor met sfeervolle werkplekken, ruime overlegplekken, natuurlijk licht, kleurrijke accenten en geavanceerde technologie.

Signing interieurontwerp kantoor Nieuwegein, Utrecht
Interieurontwerp kantoor Utrecht, Nieuwegein - kleurrijke. vergaderkamer

Ons creatief interieurontwerp

We hebben ons laten inspireren door de wensen van DIKW Consultancy en een indrukwekkend interieurontwerp gerealiseerd. Kleurrijke vlakken markeren de route in het kantoor, zorgen voor een frisse uitstraling en dragen bij aan een georganiseerde indeling.

Glazen systeemwanden met uitstekende geluidsisolatie scheiden verschillende ruimtes, bevorderen de concentratie en productiviteit van medewerkers. We hebben bestaande bureaus behouden en het interieur aangepast naar de kleuren en materialen van de bureaus.

Werkplekken interieurontwerp kantoor Nieuwegein, Utrecht
Werkplekken interieurontwerp kantoor Nieuwegein, Utrecht

Ontvangstruimte met een huiselijk gevoel

De ontvangstzone vormt het hart van het kantoor en ademt direct een warme, huiselijke sfeer uit. Medewerkers en bezoekers worden verwelkomd in een uitnodigende omgeving die een gastvrij gevoel creëert. Een hoge lunchtafel bevordert een informele sfeer tijdens de lunchpauzes en informele bijeenkomsten.

Industrieel interieurontwerp kantoor Utrecht, Nieuwegein
Industrieel interieurontwerp kantoor Utrecht, Nieuwegein
Industrieel interieurontwerp kantoor Utrecht, Nieuwegein

Comfortabele en praktische opleidingsruimte

In de opleidingsruimte heeft Joolsdesign op maat gemaakte vergadertafels geïnstalleerd, voorzien van moderne functionaliteiten waardoor medewerkers moeiteloos hun laptops kunnen aansluiten voor presentaties en brainstormsessies. Daarnaast zijn de bestaande vergaderstoelen opnieuw gestoffeerd, wat niet alleen goed aansluit bij het nieuwe interieur, maar ook duurzaamheid bevordert.

Interieurontwerp opleidingsruimte voor kantoor Utrecht, Nieuwegein
Industrieel interieurontwerp opleidingsruimte voor kantoor Utrecht, Nieuwegein

Trots op onze laatste projecten

Interieurontwerp kantoor Utrecht (Nieuwegein)

Met dit doordachte interieurontwerp hebben we een inspirerende en functioneel kantoorontwerp gerealiseerd die volledig aan de wensen van DIKW Consultancy voldoet. We hebben niet alleen het ontwerp verzorgd maar ook de volledige realisatie begeleid, waardoor DIKW Consultancy optimaal kan genieten van hun nieuwe bedrijfspand in Nieuwegein. Bekijk hieronder foto's van onze andere projecten.

Zullen we samenwerken aan een inspirerend interieurontwerp voor jouw kantoor?