Skip to main content

Kantoorinrichting Ubindr Arnhem

Kantoorinrichting voor Ubindr in Arnhem

Ubindr is een innovatieve organisatie gericht op hoogwaardige ICT-oplossingen. Voor hun nieuwe kantoorruimte in een dynamisch bedrijfsverzamelgebouw aan de rand van Arnhem, wilden ze graag hulp bij de kantoorinrichting. Kort daarvoor was ook de nieuwe huisstijl geïntroduceerd met daarbij een nieuw logo. Bij deze verhuizing stond niet alleen de functionele inrichting centraal, maar ook de herdefiniëring van hun bedrijfsidentiteit.

Ontwerp maatkast voor koffiecorner voor kantoorinrichting Arnhem
Koffiecorner in huisstijlkleuren kantoorinrichting Arnhem

Maatwerk en huisstijlkleuren

Bij het betrekken van hun nieuwe kantoorruimte in Arnhem, werd de huisstijl verwerkt in het nieuwe interieur. Dit zie je terug in een maatwerkkast die gebruikt wordt als koffiecorner. De typische kleurstelling van Ubindr op de maatkast, loopt door op de systeemwand. Daarnaast is ook voor de overlegplek gekozen voor kleuren uit de huisstijl. Door daarnaast planten toe te voegen in de kantooromgeving, ontstaat meteen een huiselijke sfeer. De zwarte stijlvolle ringlamp boven de zit-sta bureaus maakt er een geheel van. 

Kantoorinrichting overlegplek in Arnhem

Wij maken graag een ontwerp voor jouw kantoor

Wil jij ook een nieuwe kantoorinrichting? Neem dan contact op met ons. Wij maken graag een ontwerp voor inspirerende werkplek voor jouw werkomgeving.