Skip to main content

Kasten school De Kleine Prins

Kasten school De Kleine Prins

Functioneel en kleurrijk maatwerkmeubilair

Basisschool De Kleine Prins in Rotterdam heeft in 2016 een verandering ondergaan met een aangepaste leeromgeving die zowel functioneel als kleurrijk is. Met een sterke nadruk op gebruiksgemak, herkenbaarheid en kostenefficiëntie hebben wij maatkasten ontworpen die perfect passen bij de schoolomgeving.

Maatwerk meubels leeromgeving school

Maatkasten voor efficiënt en multifunctioneel gebruik

De essentiële vraag naar voldoende opbergruimte voor jassen, tassen en schoenen was cruciaal voor Basisschool De Kleine Prins. Wij hebben maatkasten ontworpen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetische waarde toevoegen. Deze maatkasten zijn strategisch door de hele school geplaatst en voorzien van ruime compartimenten die voldoen aan de opslagbehoeften van de leerlingen. Dit zorgt voor een gestroomlijnde schoolorganisatie en optimale ruimtebenutting.

Maatwerk meubilair leeromgeving school

Een kleurrijke huisstijl

Het ontwerp van het schoolmeubilair past bij de identiteit van Basisschool De Kleine Prins door de kleuren van het logo subtiel te integreren. Hierdoor ontstaat een samenhangende huisstijl die door het hele interieur van de school herkenbaar is. De toevoeging van frisse, levendige kleuren heeft deze enigszins gedateerde schoolomgeving gemoderniseerd, waardoor deze een eigentijdse uitstraling krijgt die leerlingen en docenten inspireert.

Lees meer over een fris interieur in een frisse school in onze blog.

De maatkasten zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst praktisch. Elk van deze kasten is zorgvuldig ontworpen met dezelfde afmetingen, waardoor ze eenvoudig op diverse locaties binnen de school kunnen worden herplaatst. Dit modulaire ontwerp bevordert de flexibiliteit in de ruimte-indeling en maakt toekomstige aanpassingen naadloos mogelijk, zonder afbreuk te doen aan de uniformiteit van het interieur.

Maatwerk meubilair leeromgeving school

Moderne leeromgeving met maatwerk meubilair

Droom jij ook ook van een inspirerende leeromgeving voor jullie school die naadloos aansluit bij jullie visie? Wij staan voor jou klaar om samen te werken aan de creatie van een unieke ruimte die zowel leerlingen als docenten zal inspireren. Dat kan dan bijvoorbeeld met op maat gemaakt schoolmeubilair. Neem vandaag nog contact met ons op. Of bekijk foto's van onze andere gerealiseerde interieurprojecten.

Neem contact op voor maatwerk in jullie schoolinrichting

Heeft jouw school ook behoefte maatwerk voor een inspirerende en functionele leeromgeving? Wij staan klaar om jouw wensen en identiteit te vertalen naar een unieke schoolinrichting. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.