Skip to main content

Binnenhuisarchitect Zeist


Je wilt verbouwen of verhuizen. Je denkt na over een uitbouw van je woning
en een ruimere keuken. Of je bedrijf verhuist naar een ander kantoor in Zeist. Waarschijnlijk wil je dan een echt toekomstbestendige kantoorinrichting. En je zoekt een binnenhuisarchitect om hierbij te helpen?

Joolsdesign staat voor je klaar. Wij beloven jou een uniek interieurontwerp dat verder gaat dan je verwachtingen. Onze ontwerpen zijn functioneel, verrassend en altijd inspirerend.

Sfeervol interieurontwerp van een vergaderruimte van designer en binnenhuisarchitect voor kantoor in Utrecht

Binnenhuisarchitect Kantoor

Ga je met je bedrijf verhuizen naar Zeist? Of wil je je huidige kantoorinrichting meer van deze tijd maken? De binnenhuisarchitect van Joolsdesign maakt een inspirerende ontmoetingsplaats van je huidige kantoor. In ons unieke ontwerp herken jij je organisatie, terwijl je medewerkers er prettig en op een veilige manier kunnen werken.
Laat je verrassen door ons eigentijdse en functionele ontwerp.

Met deze prachtige maatkast heeft de binnenhuisarchitect Utrecht van Joolsdesign de woonkamer met de keuken verbonden en eenheid gecreëerd.

Binnenhuisarchitect woning

Je denkt na over een verbouwing of verhuizing. Wat is de optimale indeling? Waar komt de keuken, en hoe maak ik die helemaal naar mijn zin? Hoe gebruik je de ruimte optimaal, en hoe creëer je rust en eenheid in je interieur? Vraag het aan onze binnenhuisarchitect. Met ons advies en interieurontwerp maken we van jouw woning een inspirerende omgeving, en van jouw huis een thuis.

Daarom kies je voor de binnenhuisarchitect

van Joolsdesign

Van A tot Z

Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren de verbouwing en inrichting van jouw woning of kantoor.  

Ervaring

Meer dan 200 klanten gaven ons hun vertrouwen, en zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Betrokken

Jij staat bij ons centraal. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en eisen en vragen altijd door.

Kwaliteit

Als gediplomeerd en erkend interieurarchitect zijn wij dan ook ingeschreven in het Architectenregister.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan leveranciers, zo garanderen wij een onafhankelijk interieurontwerp.

Zowel in Zeist als daarbuiten, werken wij met onze beproefde 3 O's methode. We onderzoeken, ontwerpen en ontzorgen. Jij kiest wat het beste bij jou past. Wil jij ook weten wat Joolsdesign voor jou kan betekenen?

Jouw ideeën zijn ons startpunt

Stel ons je interieurvraag

Bij plannen voor een verbouwing, een keukenontwerp of nieuwe kantoorinrichting, wil je graag de keuze hebben uit meerdere mogelijkheden. Wij laten je door middel van inspirerende 2D- en 3D-tekeningen zien wat er allemaal kan. Zo maak je vooraf de juiste keuze.

En omdat niet alle interieurvragen gelijk zijn, biedt Joolsdesign ook verschillende trajecten aan voor een interieurontwerp. Zo bieden we een interieuradvies aan huis, waarmee je zelf aan de slag kan. Maar ook kunnen we een ontwerp voor je kantoorinrichting maken en zorgen voor een turn-key oplevering. Wil je weten wat Joolsdesign voor jou kan betekenen? Stel ons je interieurvraag!

Het ontwerpproces 

Voor jouw organisatie stellen wij graag van tevoren een uitvoerig Programma van Eisen op. Samen met een helder plan van aanpak zorgen wij dat je nooit voor onprettige verrassingen komt te staan. En wil je volledig ontzorgd worden? Dan verzorgen wij ook graag de realisatie voor je. Dat doen we door  offertes aan te vragen en te beoordelen, voorbesprekingen te houden met aannemers en door op de locatie te zijn als daar wordt gewerkt om de uitvoering in goede banen te leiden.

Doordat we over een uitgebreid netwerk beschikken van uitvoerende specialisten, ook in de regio Zeist, die een goed track record hebben, kunnen wij er ook voor zorgen dat je altijd de juiste mensen voor de werkzaamheden in huis hebt.

Ben je nieuwsgierig geworden over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Klik dan op een van onderstaande buttons.

Wij werkten o.a. al voor

Interieurontwerp Acatris

Zullen we kennismaken?

Jolanda de Boon

Eigenaar en interieurarchitect