Skip to main content

Interieurontwerp Amersfoort

Uniek interieurontwerp voor jouw woning of kantoor in Amersfoort

Zoek jij een uniek en persoonlijk interieurontwerp voor je verbouwing in Amersfoort? Bij Joolsdesign ontwerpen wij unieke interieurs voor zowel woningen als bedrijven in Amersfoort. Of je nu een inrichting wil voor je kantoor of een ontwerp voor de verbouwing van je huis, wij gaan graag aan de slag voor jouw droominterieur!

Interieurontwerp Utrecht - Ontdekken - Wat zijn jouw wensen?

Ontdekken

Wat zijn jouw interieurwensen?

Elk ontwerptraject bij Joolsdesign begint met een persoonlijk gesprek waarin jouw wensen centraal staan. Wat vind je belangrijk voor je leef- en werkomgeving? Dit vormt de basis voor een interieurontwerp dat perfect aansluit bij jou als persoon, je bedrijf of bij de identiteit van het gebouw.

Ontwerpen

Inspirerende 3D-tekeningen

Jouw input wordt gebruikt bij het maken van een interieurontwerp op maat voor jouw bedrijf of woning in Amersfoort. Onze inspirerende 3d visualisaties geven een goed beeld van het toekomstige interieur. Tijdens het gehele proces blijf jij betrokken om te zorgen dat het definitief ontwerp aan jouw wensen voldoet.

Interieurontwerp Utrecht - Inspirerende 3d-visualisatie
Interieurontwerp Utrecht - Ontzorgen - Projectbegeleiding

Ontzorgen

Zorgeloze realisatie van de verbouwing

In deze fase vragen wij offertes op, maken een planning en begroting en beheren de inkoop. Wij houden intensief contact met uitvoerende partijen en leveranciers om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. Ondertussen houden wij jou op de hoogte van de voortgang. Ons doel is pas bereikt wanneer jij volledig tevreden bent.

Waarom een interieurontwerp op maat voor jouw verbouwing in Amersfoort?

Van a tot z

Joolsdesign biedt een compleet pakket aan van ontwerp tot realisatie.

Of het nu gaat om de inrichting van een kantoor, een school, of een bedrijfsruimte, wij begeleiden en realiseren het gehele project. Wij starten met het inventariseren van jouw wensen en blijven betrokken tot de oplevering van jouw woning of bedrijf.

Sinds 2009

Al ruim 15 jaar maken wij prachtige interieurprojecten.

Wij werken vanuit ons kantoor in Houten (Utrecht). Wij hebben een groot netwerk van uitvoerende partijen. Met hen vormen we een team waarmee we de verbouwing van a tot z kunnen ontwerpen en realiseren. Wij staan ook ingeschreven in het Architectenregister. Dat betekent dat je van ons kwaliteit en kennis mag verwachten.

Één aanspreekpunt

Heldere communicatie en een persoonlijke benadering is bij ons vanzelfsprekend.

Je behoudt gedurende het traject één aanspreekpunt. Onze kracht ligt in het maken van een inspirerend interieurontwerp dat niet alleen functioneel is, maar ook een gevoel van herkenning geeft. Onze aanpak is grondig en persoonlijk.

Duurzaamheid

Wij hechten grote waarde aan duurzaamheid

Wij maken bewuste keuzes in materialen en zorgen ervoor dat we up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen.

Maatwerkoplossingen

Jouw interieur moet uniek zijn.

Wij leveren op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw levensstijl, persoonlijkheid en organisatie. Elk ontwerp is een reflectie van jouw smaak en voorkeuren.

SAMENWERKEN?

Klaar voor jouw droominterieur in Amersfoort?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij gaan graag aan de slag voor een interieurontwerp voor jouw verbouwing in Amersfoort.