• Home
  • Interieuradvies kantoor

Interieuradvies kantoor

Interieuradvies voor uw kantoor nodig? Een interieuradvies voor uw kantoor of bedrijf, daarbij kan Joolsdesign u van dienst zijn. Tijdens onze vrijblijvende kennismaking, horen wij graag alles over uw organisatie. Wat zijn uw wensen? Om welke ruimtes gaat het? Heeft u zelf al ideeën? Om een goed interieuradvies voor uw kantoor te kunnen geven, is deze informatie erg belangrijk. Joolsdesign Interieurarchitect laat zien dat er meer mogelijk is dan u denkt, zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen.

Op basis van ons kennismakingsgesprek maken wij een offerte. In die offerte nemen wij verschillende fases op voor het interieurontwerp en de uitwerking van het interieuradvies voor uw kantoor. Wij hebben een netwerk van uitvoerende partijen waar wij graag en goed mee samenwerken en kunnen dan ook het traject van ontwerp tot oplevering voor u regelen. Maar u kunt zelf bepalen welke fases u wilt afnemen.

Bent u geïnteresseerd? Maak dan een vrijblijvende afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Interieurontwerp kantine
Interieurontwerp kantoor
Interieurontwerp kantoor Bunschoten

 

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor wonen, werken en onderwijs. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Akkoord