Skip to main content

Interieuradvies kantoor

Kantoorinterieur op maat

Een uniek interieuradvies voor het interieur van jouw kantoor

Bij Joolsdesign begrijpen we dat een goed doordacht interieurontwerp het verschil kan maken voor de inrichting van jouw bedrijfspand. Of het nu gaat om een bestaande kantoorruimte of een casco bedrijfspand, wij hebben alle disciplines in huis om van jouw visie een werkelijkheid te maken.

Interieurarchitect voor moderne kantoorinrichting van EAGE

Ideale kantoorinrichting

Wij maken een interieuradvies op maat voor de inrichting van jouw kantoor

Wij werken volgens een gestructureerde methode: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen. Ons interieuradvies voor jouw kantoor is altijd op maat gemaakt. Samen met jou verkennen we ideeën, creëren we inspirerende ontwerpen en zorgen we voor een zorgeloze uitvoering. Jouw kantoor wordt ons creatieve project.

interieuradvies voor jouw kantoor

wat levert een interieuradvies op maat jou op?

Interieuradvies kantoor

Kantoor als visitekaartje

Wij begrijpen dat het kantoor het visitekaartje van jouw organisatie is. Onze ontwerpen zorgen ervoor dat de uitstraling en sfeer van je kantoor perfect aansluiten bij de identiteit en waarden van jouw bedrijf. Dit creëert een positieve eerste indruk bij klanten en partners.

Interieuradvies kantoor

Huisstijl in het interieur

Wij integreren jouw huisstijl op een subtiele en effectieve manier in het kantoorinterieur. Het interieuradvies voor jouw kantoor omvat het gebruik van kleuren, logo's en design elementen die de merkidentiteit van jouw organisatie weerspiegelen. 

Interieuradvies kantoor

Met plezier naar kantoor

Joolsdesign streeft ernaar om een werkomgeving te creëren waar medewerkers graag naartoe komen. Onze ontwerpen bevorderen een positieve en inspirerende sfeer die de productiviteit verhoogt en bijdraagt aan het welzijn van medewerkers.

Interieuradvies kantoor

Werk- en overlegplekken

We begrijpen het belang van diversiteit in werkomgevingen. Onze ontwerpen omvatten verschillende overlegplekken, van informele zithoeken tot formele vergaderruimtes. Ook creëren we concentratie ruimtes waar medewerkers ongestoord kunnen werken wanneer dat nodig is.

Interieuradvies kantoor

Maatwerk oplossingen

Bij Joolsdesign zorgen we voor een slimme en doordachte kantoorindeling. De routing binnen het kantoor is ontworpen om de efficiëntie te bevorderen en om ontmoetingen en samenwerking te vergemakkelijken. We implementeren slimme maatwerkoplossingen, zoals ergonomisch (maat)meubilair en technologie-integratie, om de werkprocessen te optimaliseren.

Circulaire oplossingen

Duurzaam interieuradvies voor jouw kantoor

Bij Joolsdesign hebben we oog voor duurzaamheid in jouw bedrijfspand. We streven naar een aangename atmosfeer met veel groen, en we houden rekening met duurzame en circulaire materialen. Onze ontwerpen combineren deze elementen met jouw huisstijl voor een inspirerende werkomgeving. We selecteren meubels en tmaterialen met zorg, waarbij duurzaamheid een belangrijk criterium is.

Duurzame kantoorinrichting interieuradvies voor kantoor en bedrijfspand met veel planten

Jij wordt volledig ontzorgd

Onze heldere werkwijze

Ontdekken - interieuradvies kantoor of bedrijfspand

Ontdekken

Wij willen je graag leren kennen. Wat is belangrijk voor julllie organisatie, hoe werken jullie graag. We kunnen een brainstormsessie inplannen om ook medewerkers te betrekken bij de nieuwe plannen. Alle informatie wordt als input gebruikt voor het interieuradvies van het nieuwe kantoor.

Ontwerpen - interieuradvies ontwerp voor kantoor of bedrijfspand

Ontwerpen

Het interieuradvies voor jullie kantoor presenteren we jullie aan de hand van een inspirerende 3d visualisatie. Jullie krijgen dan een goed beeld van de mogelijkheden. Daarna wordt er een keuze gemaakt voor type meubels, verlichting, vloer etc. Maar ook bouwkundige zaken worden meegenomen.

Ontzorgen - interieurontwerp voor kantoor of bedrijfspand

Ontzorgen

Met een team van uitvoerende partijen, zorgen wij ervoor dat het ontwerp ook perfect wordt uitgevoerd. Tijdens deze fase maken wij een begroting, planning en regelen we alles tot in de puntjes. Wij ontzorgen jou door de coördinatie volledig op ons te nemen. 

SAMENWERKEN?

Wij maken graag een interieuradvies op maat voor jouw kantoor

Interieuradvies kantoor