Skip to main content

Bedrijfspand efficiënt inrichten

Kantoorinrichting op maat

Een uniek ontwerp voor de inrichting voor jouw bedrijfspand

Bij Joolsdesign begrijpen we dat een goed doordacht interieurontwerp het verschil kan maken voor de efficiënte inrichting van jouw bedrijfspand. Of het nu gaat om een bestaande kantoorruimte of een casco bedrijfspand, wij hebben alle disciplines in huis voor jouw kantoorinrichting.

Bedrijfspand inrichten
Interieurarchitect voor de kantoorinrichting van EAGE

Ideale kantoorinrichting

Wij maken een ontwerp voor de inrichting van jouw bedrijfspand

Wij ontwerpen, bouwen, coördineren en voorzien in meubilair, en we richten het geheel in. Deze geïntegreerde aanpak betekent dat alle stappen naadloos op elkaar aansluiten en dat het eindresultaat klopt tot in detail. Wij verzorgen de totale inrichting van jouw bedrijfspand.

Onwerp en realisatie

Onze heldere werkwijze

Bedrijfspand inrichten ontwerp

Ontdekken

Tijdens onze eerste afspraak willen we je graag leren kennen. We plannen daarvoor een brainstormsessie om jouw wensen boven tafel te krijgen. We willen weten wat belangrijk is voor jullie, hoe jullie graag werken. Deze informatie wordt als input gebruikt voor de inrichting van het nieuwe bedrijfspand.

Bedrijfspand inrichten ontwerp

Ontwerpen

Wij maken voor jou een inspirerende 3d visualisatie. Daarmee komt de ruimte tot leven, en zie jij de mogelijkheden. Daarna kunnen we aan de slag met de juiste kleuren, materialen, meubels, verlichting etc. We ontwerpen een interieur op maat dat zowel mooi als praktisch is, afgestemd op jouw bedrijf. 

Bedrijfspand inrichten ontwerp

Ontzorgen

Wij ontzorgen jou door de coördinatie volledig op ons te nemen. Wij hebben contact met alle uitvoerende partijen, vragen offertes aan, maken een planning, begroting en zijn aanwezig tijdens de verbouwing. Ons doel is om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

planten en een circulair interieur

Duurzame inrichting voor jouw bedrijfspand

Bij Joolsdesign staat een duurzame inrichting voor jouw bedrijfspand centraal. We leggen de nadruk op een sfeervolle omgeving met overvloedige planten. Maar ook een duurzaam tapijt en circulaire meubels behoren tot de mogelijkheden. In onze ontwerpen combineren wij groen met een herkenbare huisstijl om een inspirerende werkomgeving te creëren. Bovendien selecteren we meubels en tapijten met zorg, waarbij duurzaamheid voorop staat. 

Duurzame kantoorinrichting bedrijfspand met treinbankjes

SAMENWERKEN?

WIJ REALISEREN GRAAG de inrichting voor jouw bedrijfspand

Wil je weten wat Joolsdesign voor jou kan betekenen? Wij maken graag kennis met jou! Je kunt zelf een afspraak inplannen of laat je gegevens achter. Wij komen binnen een werkdag bij je terug! 

Contact Bedrijfspand inrichten