• Home
  • Interieurontwerp kantoor

Interieurontwerp kantoor

Interieurontwerp nodig voor uw kantoor? Joolsdesign Interieurontwerp heeft veel ervaring met het maken van een interieurontwerp voor kantoor. Wij maken een ontwerp dat past bij uw wensen en eisen. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw budget en denken wij actief mee over het zo laag mogelijk houden van de kosten. Gedurende het gehele traject werken wij bovendien intensief samen met uitvoerende partijen, maak een duidelijke planning en stem steeds af met u. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij de verbouwing van A tot Z kunnen ontwerpen en begeleiden.

Het traject voor het interieurontwerp van uw kantoor is verdeeld in verschillende fases. In de schetsontwerpfase maken wij een ontwerp dat vooral richting geeft aan uw wensen en eisen op schetsmatige wijze, in 2D en 3D. Op die manier wordt wel al duidelijk hoe het interieurontwerp van uw kantoor kan worden, maar er is nog veel ruimte om allerlei aanpassingen te doen. Vervolgens werken wij verder aan een voorlopig en definitief ontwerp. Hierbij worden uw opmerkingen naar aanleiding van het schetsontwerp doorgevoerd en wordt het ontwerp verder uitgewerkt, zodat het ook daadwerkelijk kan worden uitgevoerd.
Als laatste bieden wij aansluitend nog de fase van bouwbegeleiding aan. Afhankelijk van de afspraken die we maken, kunnen wij behulpzaam zijn bij het offertetraject en de begeleiding van de daadwerkelijke realisatie van het ontwerp. Door onze betrokkenheid nemen wij u niet alleen werk uit handen, maar zorgen wij er ook voor dat het ontwerp zoals u dat voor ogen hebben ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd.

Bekijk op de website voorbeelden van gerealiseerde opdrachten. Maar nog beter is om vrijblijvend afspraak te maken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Interieurontwerp kantine
Interieurontwerp kantoor
Interieurontwerp kantoor Bunschoten

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor wonen, werken en onderwijs. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Akkoord