Skip to main content

Kantoor interieur design

Kantoorinrichting op maat

Een uniek kantoor interieur design

Ga je binnenkort verhuizen of is het tijd voor een nieuwe look voor je kantoor? Wil je een sfeer die iedereen aanspreekt? Bij Joolsdesign ontwerpen we voor jouw organisatie een stijlvol én praktisch kantoorinterieur waar iedereen zich direct thuis voelt.

Kantoor interieur design voor EAGE in Bunnik
Kantoor interieur design op maat voor uitzendbureau Select

Herkenbaar kantoorinterieur

Wij maken een kantoor interieur design voor jouw nieuwe werkomgeving

Wij werken volgens een heldere methode en werkwijze: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen. Ons interieur design voor jouw kantoor is altijd op maat gemaakt. Een goede samenwerking is daarbij belangrijk. Alleen dan ontstaat er een prachtig eindresultaat. 

Jij wordt volledig ontzorgd

Onze heldere werkwijze

Bedrijfspand inrichten ontwerp

Ontdekken

We horen graag jouw wensen voor het kantoorinterieur. Inzicht is cruciaal voor het ontwikkelen van een design dat past bij de identiteit en werkwijze van jouw organisatie.

Bedrijfspand inrichten ontwerp

Ontwerpen

Jij ziet aan de hand van onze inspirerende 3D visualisaties de mogelijkheden voor jouw kantoor. We blijven het ontwerp verfijnen tot het volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Bedrijfspand inrichten ontwerp

Ontzorgen

Wij leveren het kantoor turn-key op en zorgen dat de realisatie tot in de puntjes wordt geregeld. Wij doen de inkoop, maken een begroting en planning en nemen de volledige uitvoering voor onze rekening.

Interieurontwerp voor jouw kantoor

De voordelen van een kantoor interieur design van Joosldesign

Interieuradvies kantoor

Jouw kantoor als visitekaartje

Een doordacht interieur design zorgt ervoor dat jouw kantoor een verlengstuk wordt van de bedrijfsidentiteit. Jij laat zo een positieve indruk achter bij klanten en medewerkers.

Interieuradvies kantoor

Huisstijl integratie

We verwerken de huisstijl van jouw organisatie in het interieurontwerp op een manier die de bedrijfsidentiteit versterkt.

Interieuradvies kantoor

Plezierige Werkomgeving

Onze ontwerpen dragen bij aan een werkomgeving waar mensen met plezier naartoe komen, wat de productiviteit en het welzijn verhoogt.

Interieuradvies kantoor

Duurzaamheid

We implementeren duurzame oplossingen en veel groen in onze designs. Dit draagt bij aan een gezonde en inspirerende werkplek.

Interieuradvies kantoor

Efficiënte Indeling

Door een slimme kantoorindeling bevorderen we efficiëntie, samenwerking en comfort in jouw kantoor.

Trots op onze laatste projecten

Kantoor interieur design

Klik hieronder op de afbeeldingen voor meer foto's van onze laatste projecten. 

Klaar voor een inspirerend kantoor interieur design?

Ben je enthousiast geworden om jouw kantoorruimte om te toveren tot een bron van inspiratie en productiviteit? Neem contact met ons op en samen zetten we de eerste stap naar een kantoor dat niet alleen mooi en functioneel is, maar ook echt een verlengstuk van jouw merk. Start vandaag nog met het realiseren van jouw droomkantoor.

Interieuradvies kantoor