Skip to main content

INTERIEURADVIES Hilversum

INTERIEURADVIES Hilversum

Interieuradvies in Hilversum voor jouw bedrijf of woning

Op zoek naar een deskundig interieuradvies in Hilversum? Zoek niet verder! De interieurarchitect van Joolsdesign gaat graag voor jou aan de slag om jouw interieurdroom werkelijkheid te laten worden. Of het nu gaat om het verbouwen van je huis of het inrichten van je bedrijfspand in Hilversum, wij zijn er om jou te begeleiden in elke stap van het proces.

Onze heldere werkwijze

Interieuradvies Hilversum - ontdekken

Ontdekken

Onze aanpak begint met een kennismaking, waarbij we graag meer over jou en jouw wensen te weten komen. We willen ontdekken wat jij mooi vindt voor jouw woning of bedrijf in Hilversum. Welke stijlen en kleuren jou aanspreken. Door deze persoonlijke inzichten kunnen we een interieurontwerp op maat maken, helemaal afgestemd op jou.

Interieuradvies Hilversum

Ontwerpen

Na deze kennismaking gaat onze interieurarchitect aan de slag met het creëren van een interieuradvies dat past bij jouw wensen. We denken na over de indeling van de ruimte, de juiste kleuren, materialen. We ontwerpen een interieur op maat dat zowel mooi als praktisch is. Alles wordt zorgvuldig afgestemd op jouw specifieke voorkeuren en stijl.

Interieuradvies Hilversum

Ontzorgen

Maar onze service gaat verder dan alleen ontwerpen. We willen jou graag ontzorgen. We nemen de verantwoordelijkheid voor alles: van het selecteren van meubels en verlichting tot het coördineren van de uitvoering van het ontwerp. Ons doel is om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij maken een begroting, planning en zijn aanspreekpunt.

ONze diensten 

Interieuradvies schoolinrichting

We begrijpen het belang van een inspirerende leeromgeving en helpen jou graag bij het creëren van een stimulerende schoolomgeving in Hilversum.

Interieuradvies kantoorinrichting

Een functioneel en stijlvol kantoor kan de productiviteit verhogen. Wij maken een een op maat gemaakt interieurontwerp voor jouw kantoorruimte in Hilversum.

Interieuradvies woning

Wij maken een ontwerp voor de verbouwing van jouw woning. Wil je een aanbouw, een nieuwe keuken of maatmeubilair? Het interieuradvies voor jouw woning is volledig op maat gemaakt.

Interieuradvies praktijkruimte

De inrichting voor jouw praktijkruimte moet gericht zijn op comfort en welzijn. Wij kunnen jou helpen bij het creëren van een eigentijdse en functionele zorgpraktijk in Hilversum.

DAAROM KIES JE VOOR JOOLSDESIGN

VAN A TOT Z

Wij maken voor jou een op maat gemaakt interieuradvies voor jouw woning of werkomgeving in Hilversum en begeleiden de realisatie van de verbouwing en inrichting.

ERVARING

Joolsdesign is opgericht in 2009 en we hebben inmiddels een grote tevreden klantenkring opgebouwd door heel Nederland. 

MAATWERK

Wij leveren een maatwerkoplossing. Ons interieuradvies is dan ook uniek. We zorgen ervoor dat het nieuwe interieur in Hilversum perfect past bij jou of je bedrijf.

KWALITEIT

Wij zijn gediplomeerd interieurarchitect en staan dan ook ingeschreven in het Architectenregister. Met onze vakkennis mag je dan ook kwaliteit verwachten. 

NEEM CONTACT OP VOOR PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

Wij maken graag kennis met jou! Jouw woning of bedrijf in Hilversum verdient een eigentijds en professioneel interieuradvies, en bij Joolsdesign staan we klaar om dit samen met jou te realiseren. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.