Skip to main content

INTERIEURADVIES Houten

INTERIEURADVIES 
HOUTEN

Maatwerk interieuradvies in Houten voor jouw bedrijf of woning

Op zoek naar professioneel interieuradvies in Houten? Zoek niet verder! Bij Joolsdesign staan we voor je klaar om jouw interieurdroom in Houten werkelijkheid te laten worden. Of je nu je woning wilt renoveren of je bedrijfspand in Houten wilt inrichten, wij maken een interieurontwerp en ontzorgen jou graag bij de realisatie van de verbouwing. Wij bieden een compleet pakket van A tot Z voor jouw verbouwingsproject.

Onze heldere werkwijze

Interieuradvies Houten

Ontdekken

Onze aanpak begint met een kennismaking waarin we graag meer over jou en je specifieke wensen voor je huis of bedrijf in Houten te weten komen. We hechten veel waarde aan jouw stijl en budget, en deze persoonlijke inzichten vormen de basis voor een op maat gemaakt interieurontwerp dat volledig aansluit bij jouw behoeften.

Interieuradvies Houten

Ontwerpen

Na deze kennismaking gaat onze interieurarchitect aan de slag met het interieuradvies. We besteden aandacht aan de ruimtelijke indeling, maatwerkoplossingen, kleurgebruik en materialen. Het interieur wordt niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel. Elk detail wordt zorgvuldig afgestemd op jouw specifieke voorkeuren en persoonlijke stijl.

Interieuradvies Houten

Ontzorgen

Onze service gaat verder dan alleen ontwerpen. We willen jou graag volledig ontzorgen. Wij vragen offertes op bij uitvoerende partijen, kunnen de inkoop verzorgen, fungeren als centrale aanspreekpunt, coördineren de uitvoering van het interieuradvies tijdens de realisatie. Ons doel is om het gehele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

ONze diensten 

Interieuradvies schoolinrichting

Wij ontwerpen en realiseren een fijne, inspirerende en functionele leeromgeving voor jouw school in Houten. Ons eigentijdse interieuradvies voor de schoolinrichting is volledig afgestemd op de specifieke wensen van jouw onderwijsinstelling.

Interieuradvies kantoorinrichting

Wij maken een herkenbaar interieurontwerp voor jouw nieuwe kantoorruimte, afgestemd op jouw organisatie. De nieuwe werkomgeving wordt een praktische en inspirerende plek waar jouw team zich optimaal kan concentreren en efficiënt kan werken.

Interieuradvies woning

Wil je een aanbouw aan je woning, een nieuwe keuken of op maat gemaakt meubilair, wij maken graag een interieuradvies voor jouw woning in Houten. Ons doel is om een ontwerp te maken met een persoonlijke touch die perfect past bij jouw levensstijl en smaak.

Interieuradvies zorgpraktijk

In een zorgpraktijk is het welzijn van zowel patiënten als personeel van groot belang. Wij maken een ontwerp voor de inrichting van een eigentijdse en functionele zorgpraktijk in Houten. 

DAAROM KIES JE VOOR JOOLSDESIGN

VAN A TOT Z

Van A tot Z interieuradvies Houten

Wij maken voor de verbouwing van jouw woning of bedrijf een interieuradvies op maat. Doordat we aansluitend ook betrokken zijn bij de realisatie, weten we zeker dat het eindresultaat zodanig wordt uitgevoerd, zoals we dat ook hadden bedacht.

ERVARING

Ervaring met interieuradvies Houten

In 2009 is Joolsdesign opgericht en gevestigd in Houten. Inmiddels hebben voor meer dan 450 tevreden klanten een interieuradvies gemaakt. 

MAATWERK

Maatwerk interieuradvies in Houten

Onze maatwerkoplossingen sluiten volledig aan bij de wensen van jouw woning of bedrijf in Houten. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, op maat gemaakte kasten, of het verwerken van de identiteit van een organisatie. Ons interieuradvies is functioneel en stijlvol.

KWALITEIT

Wij bieden altijd kwaliteit en maatwerk bij interieuradvies in Houten

Als gediplomeerd interieurarchitect staan we ingeschreven in het Architectenregister. Wij hebben de (bouwkundige) vakkennis. Om jouw interieur eigentijds in te kunnen richten, houden we de trends goed bij. Wij blijven op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.

NEEM CONTACT OP VOOR PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

Jouw woning of bedrijf verdient een prachtig interieuradvies. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Joolsdesign jouw wensen in Houten kan verwezenlijken. Bij Joolsdesign staan we klaar om dit samen met jou te realiseren. Doe nu de eerste stap richting jouw droominterieur en neem contact met ons op.