Skip to main content

INTERIEURADVIES Houten

INTERIEURADVIES 
HOUTEN

Maatwerk interieuradvies in Houten voor jouw bedrijf of woning

Op zoek naar professioneel interieuradvies in Houten? Zoek niet verder! Bij Joolsdesign staan we voor je klaar om jouw interieurdroom in Houten werkelijkheid te laten worden. Of je nu je woning wilt renoveren of je bedrijfspand in Houten wilt inrichten, wij zijn er om je persoonlijk te begeleiden gedurende elk stadium van het proces, van het allereerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Wij bieden een complete begeleiding van A tot Z voor jouw verbouwingsproject.

Onze heldere werkwijze

Interieuradvies Houten

Ontdekken

Onze aanpak begint met een kennismaking waarin we graag meer over jou en je specifieke wensen voor je huis of bedrijf in Houten te weten komen. We hechten veel waarde aan jouw stijl en budget, en deze persoonlijke inzichten vormen de basis voor een op maat gemaakt interieurontwerp dat volledig aansluit bij jouw behoeften.

Interieuradvies Houten

Ontwerpen

Na deze kennismaking gaat onze interieurarchitect aan de slag met het interieuradvies. We besteden aandacht aan de ruimtelijke indeling, maatwerkoplossingen, kleurgebruik en materialen. Het interieur wordt niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel. Elk detail wordt zorgvuldig afgestemd op jouw specifieke voorkeuren en persoonlijke stijl.

Interieuradvies Houten

Ontzorgen

Onze service gaat verder dan alleen ontwerpen. We willen jou graag volledig ontzorgen. Wij vragen offertes op bij uitvoerende partijen, kunnen de inkoop verzorgen, fungeren als centrale aanspreekpunt, coördineren de uitvoering van het interieuradvies tijdens de realisatie. Ons doel is om het gehele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

ONze diensten 

Interieuradvies schoolinrichting

Wij ontwerpen en realiseren een fijne, inspirerende en functionele leeromgeving voor jouw school in Houten. Ons eigentijdse interieuradvies voor de schoolinrichting is volledig afgestemd op de specifieke wensen van jouw onderwijsinstelling.

Interieuradvies kantoorinrichting

Wij maken een herkenbaar interieurontwerp voor jouw nieuwe kantoorruimte, afgestemd op jouw organisatie. De nieuwe werkomgeving wordt een praktische en inspirerende plek waar jouw team zich optimaal kan concentreren en efficiënt kan werken.

Interieuradvies woning

Wil je een aanbouw aan je woning, een nieuwe keuken of op maat gemaakt meubilair, wij maken graag een interieuradvies voor jouw woning in Houten. Ons doel is om een ontwerp te maken met een persoonlijke touch die perfect past bij jouw levensstijl en smaak.

Interieuradvies zorgpraktijk

In een zorgpraktijk is het welzijn van zowel patiënten als personeel van groot belang. Wij maken een ontwerp voor de inrichting van een eigentijdse en functionele zorgpraktijk in Houten. 

DAAROM KIES JE VOOR JOOLSDESIGN

VAN A TOT Z

Bij Joolsdesign verzorgen we het complete traject van ontwerp tot realisatie. Of het nu gaat om het bedenken van ideeën of de uitvoering ervan, wij zijn er om jouw project in Houten van begin tot eind te begeleiden.

ERVARING

Met meer dan 350 tevreden klanten hebben we een uitgebreide ervaring in het realiseren van interieurprojecten. Onze klanten zijn enthousiast over het eindresultaat en daar zijn we trots op.

MAATWERK

Onze maatwerkoplossingen, sluiten volledig aan bij de wensen van jouw woning of bedrijf in Houten. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, op maat gemaakte kasten, of het verwerken van de identiteit van een organisatie. Ons interieuradvies is functioneel en stijlvol.

KWALITEIT

Als gediplomeerd interieurarchitecten zijn we ingeschreven in het Architectenregister. Wij hebben de (bouwkundige) vakkennis, en je kunt van ons kwaliteit verwachten.

OOK EEN PRACHTIG INTERIEUR?

NEEM CONTACT OP VOOR PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

Jouw woning of bedrijf verdient een prachtig interieuradvies. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Joolsdesign jouw wensen in Houten kan verwezenlijken. Bij Joolsdesign staan we klaar om dit samen met jou te realiseren. Doe nu de eerste stap richting jouw droominterieur en neem contact met ons op.

Binnenhuisarchitect in Houten