Skip to main content

INTERIEURADVIES Zeist

INTERIEURADVIES 
HOUTEN

Interieuradvies op maat voor jouw bedrijf of woning in Zeist

Wij maken voor jouw bedrijf of woning een interieuradvies op maat. Met ons interieuradvies laten wij jouw interieurdroom in Zeist werkelijkheid te laten worden. Of je nu je woning wilt verbouwen of je nieuwe kantoor in Houten wilt inrichten, wij begeleiden jou vanaf het allereerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Jouw verbouwingsproject in Zeist is van A tot Z bij ons in goede handen. 

Onze heldere werkwijze

Interieuradvies Zeist

Ontdekken

We beginnen met een ontmoeting bij jou thuis of op jouw kantoor in Zeist. We nemen de tijd om naar jouw wensen en ideeën te luisteren. Heb je al specifieke ideeën? Wat is je budget? Op basis van dit gesprek stellen we een op maat gemaakte offerte op voor het interieuradvies en de realisatie van jouw droominterieur in Zeist.

Interieuradvies Zeist

Ontwerpen

Na goedkeuring van de offerte, starten we het ontwerptraject. We beginnen met schetsen en werken stap voor stap toe naar een gedetailleerd ontwerp. Tijdens dit proces hebben we regelmatige afspraken om het ontwerp te bespreken. Het op maat gemaakte interieuradvies omvat oplossingen die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren en stijl.

Interieuradvies Zeist

Ontzorgen

Tijdens de uitvoeringsfase begeleiden we je volledig. We vragen offertes aan bij uitvoerende partijen, stellen een strakke planning op, regelen de inkoop, en fungeren als jouw centrale aanspreekpunt. We coördineren de uitvoering van het interieuradvies tijdens de realisatie, met als doel jou volledig te ontzorgen.

ONze diensten 

Interieuradvies schoolinrichting

Voor jouw school in Zeist maken wij een eigentijds en prettige schoolinrichting. Met onze ervaring ontwerpen we inspirerende en praktische leeromgevingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw onderwijsinstelling in Zeist.

Interieuradvies kantoorinrichting

Voor de verbouwing en inrichting van jouw werkomgeving in Zeist maken wij een creatief en professioneel interieuradvies. Wij denken outside the box maar houden wel altijd rekening met de functionaliteit en de huisstijl van de organisatie.

Interieuradvies woning

Wij maken voor jouw woning in Zeist een op maat gemaakt interieuradvies. Wil je een nieuwe aanbouw of je hele huis wilt renoveren, wij helpen je graag met de juist indeling. Maar ook als je alleen een nieuwe keuken nodig hebt of op maat gemaakte meubels wilt, ons ontwerp is maatwerk en past bij jouw wensen en stijl.

Interieuradvies zorgpraktijk

In een zorgpraktijk staat het welzijn van zowel patiënten als personeel centraal. Wij maken een eigentijds interieuradvies voor jouw zorgpraktijke in Zeist. Ons doel is om een herkenbare, huiselijke en prettige werkomgeving te creëren.

DAAROM KIES JE VOOR JOOLSDESIGN

VAN A TOT Z

Joolsdesign begeleidt het interieurproject volledig, van eerste schets tot aan de oplevering. We verzorgen het complete traject en zorgen ervoor dat het ontwerp zoals we dat hadden bedacht, ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd. Wij hebben een groot netwerk van uitvoerende partijen.

ERVARING

Jooldesign is opgericht in 2009 en inmiddels hebben wij een uitgebreide klantenkring opgebouwd, Onze klanten bestaand uit scholen, bedrijven en particulieren. Wij zijn toegankelijk en de lijnen zijn kort. Je houdt altijd hetzelfde aanspreekpuntl.

MAATWERK

Ons interieuradvies is altijd uniek door onze maatwerkoplossingen. Uiteraard sluiten deze naadloos aan bij jouw verbouwingsplannen. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, op maat gemaakte kasten, of het ontwerpen van de van je nieuwe kantoor, ons interieuradvies is altijd functioneel en past bij jouw stijl.

KWALITEIT

Als gediplomeerd interieurarchitecten zijn we ingeschreven in het Architectenregister. Wij hebben de (bouwkundige) vakkennis, en je kunt van ons kwaliteit verwachten.

Laten we samen aan de slag gaan!

NEEM CONTACT OP VOOR PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

Ben je klaar om de eerste stappen te zetten naar jouw droominterieur in Zeist, zowel voor je huis als je bedrijf? Wij staan klaar om jou te helpen! Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Laten we samen aan de slag gaan om jouw interieurwensen werkelijkheid te laten worden!

Binnenhuisarchitect in Zeist