Skip to main content

Kantoorinrichting Vasco - Utrecht

Kantoorinrichting voor monumentaal pand in Driebergen (Utrecht)

Vasco is een toonaangevend consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het verbeteren van bedrijfsprocessen en het uitvoeren van grote transformaties. Vasco ging verhuizen naar een monumentaal pand In Driebergen (Utrecht) om hun groeiende organisatie te huisvesten. Voor de verhuizing naar het prachtige monumentale pand, werd Joolsdesign de eer om de kantoorinrichting en turn-key realisatie van de verhuizing te verzorgen.

INRICHTING INTERIEUR MONUMENTAAL KANTOORPAND UTRECHT
INRICHTING INTERIEUR MONUMENTAAL KANTOORPAND UTRECHT
INRICHTING INTERIEUR MONUMENTAAL KANTOORPAND UTRECHT

Een functionele en inspirerende kantoorinrichting

De nieuwe kantoorinrichting moest ruimte bieden voor werkplekken, vergaderruimtes en bijeenkomsten. Met de wens om het interieur te laten aansluiten op de kleuren van de huisstijl, ging Joolsdesign aan de slag om een functionele en inspirerende werkomgeving te creëren. Het monumentale pand bestaat uit twee verdiepingen, waarbij de begane grond is voorzien van een gastvrije ontvangstruimte, kantoorruimtes voor de directie en een sfeervolle ruimte voor meetings. Op de bovenverdieping zijn diverse vergaderruimtes en flexibele werkplekken gerealiseerd.

INRICHTING INTERIEUR MONUMENTAAL KANTOORPAND UTRECHT
INRICHTING INTERIEUR MONUMENTAAL KANTOORPAND UTRECHT

Huisstijlkleuren

Om de huisstijl van Vasco Consultancy in harmonie door te voeren in het interieur, hebben wij gekozen voor kleurrijke en warme vergaderstoelen. Deze subtiele, maar toch doelgerichte toepassing van de huisstijlkleuren creëert een professionele uitstraling en versterkt de merkidentiteit van de organisatie van Vasco. Het resultaat is een kantooromgeving waarin medewerkers en bezoekers zich welkom voelen en geïnspireerd worden.

Ontvangstruimte voor kantoorinrichting monumentaal pand
INRICHTING MONUMENTAAL KANTOORPAND UTRECHT

Trots op onze laatste projecten

Inspirerende kantoorinrichting

In dit project hebben wij fijn samengewerkt met Barbara van Barbagraphic. Zij verzorgde de prachtige grafische vormgeving. Door deze samenwerking, hebben wij een inspirerende kantoorinrichting in Driebergen, in Utrecht, gerealiseerd die aansluit bij de behoeften van de organisatie en de historie van het monumentale pand eert.

Bekijk hieronder een aantal andere kantoren die wij hebben ingericht.

Samen bouwen aan jouw ideale kantoorinrichting

Ben jij op zoek naar een inspirerende kantoorinrichting voor jouw (monumentaal) kantoorpand? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jouw werkomgeving kunnen transformeren tot een functionele, esthetische en inspirerende ruimte. Met onze expertise en passie voor interieurontwerp, helpen wij jou graag om een kantooromgeving te creëren, zoals dit kantoorpand in Utrecht, die bijdraagt aan het succes van jouw organisatie.

Kantoorinrichting monumentaal kantoorpand