Skip to main content

INTERIEURADVIES Utrecht

INTERIEURADVIES 
Utrecht

Maatwerk interieuradvies voor jouw bedrijf of woning in Utrecht

Wil jij een professioneel interieuradvies van een interieurarchitect voor de verbouwing van jouw woning of bedrijf in Utrecht? Zoek niet verder! Bij Joolsdesign werken we volgens een heldere werkwijze om jouw droominterieur in Utrecht werkelijkheid te maken. Of je nu je huis wilt renoveren of je bedrijfsruimte in Utrecht wilt inrichten, wij maken graag voor jou een interieurontwerp op maat en zorgen voor een perfecte en stressloze realisatie. 

Onze heldere werkwijze

Interieuradvies Utrecht - Ontdekken

Ontdekken

Tijdens onze kennismaking op locatie horen we graag je wensen. Heb je misschien al zelf ideeën? En heb je een budget? Op basis daarvan maken wij een offerte op maat voor het interieuradvies en het realiseren van jouw droominterieur in Utrecht.

Interieuradvies Utrecht - Ontwerpen

Ontwerpen

Na akkoord van de offerte, start onze interieurarchitect met het interieuradvies. We beginnen met een schets en gaan steeds verder tot in detail. We hebben regelmatig afspraken om het ontwerp te bespreken. Het op maat gemaakt interieuradvies bevat maatwerkoplossingen die passen bij jouw specifieke voorkeuren en persoonlijke stijl.

Interieuradvies Utrecht - Ontzorgen

Ontzorgen

Wij begeleiden jou graag tijdens de realisatiefase. Dat doen we door offertes aan te vragen bij uitvoerende partijen, maken een planning, regelen de inkoop, fungeren als centrale aanspreekpunt, coördineren de uitvoering van het interieuradvies tijdens de realisatie. Ons doel is om jou te ontzorgen.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Interieuradvies schoolinrichting

Wij maken voor jou een professioneel interieuradvies voor jouw schoolinrichting. Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van inspirerende en functionele leeromgevingen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van jouw onderwijsinstelling in Utrecht.

Interieuradvies kantoorinrichting

Voor de verbouwing en inrichting van jouw kantoorruimte in Utrecht maken wij een professioneel interieuradvies. Wij ontwerpen een een inspirerende en functionele werkomgeving die perfect aansluit bij de wensen van jouw organisatie.

Interieuradvies woning

Wij maken voor jouw woning in Utrecht een op maat gemaakt interieuradvies. Wil je een aanbouw, je hele huis verbouwen, alleen een nieuwe keuken of op maat gemaakt meubel? Wij maken voor jou een ontwerp met een persoonlijke touch die naadloos aansluit bij jouw stijl en wensen.

Interieuradvies zorgpraktijk

In een zorgpraktijk staat het welzijn van zowel patiënten als personeel centraal. Wij maken een eigentijds interieuradvies voor jouw zorgpraktijk in Utrecht. Ons doel is om een herkenbare, huiselijke en prettige werkomgeving te creëren.  

DAAROM KIES JE VOOR JOOLSDESIGN

VAN A TOT Z

Interieuradvies Utrecht -onze interieurarchitect is betrokken van A tot Z

Joolsdesign begeleidt het interieurproject vanaf het maken van een interieuradvies tot aan de realisatie. Wij verzorgen het complete traject. Daarmee kunnen we jou ontzorgen en weet je zeker dat je de juiste keuzes hebt gemaakt.

ERVARING

De ervaren interieuradvies professionals tillen de inrichting naar een hoger plan

Sinds 2009 hebben wij een grote klantenkring opgebouw die enthousiast zijn over het eindresultaat. Onze klanten zijn scholen, bedrijven en particulieren. Wij zijn betrokken en de lijnen zijn kort. 

MAATWERK

Laat ons maatwerk je inspireren. Interieuradvies in Utrecht voor alle maat meubels en maatwerkadviezen

Ons interieuradvies is altijd maatwerk en sluit volledig aan bij de wensen voor verbouwing. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, op maat gemaakte kasten, of de inrichting van je bedrijf. Ons interieuradvies is altijd functioneel en stijlvol.

KWALITEIT

kwaliteit staat voorop bij ons interieuradvies in Utrecht

Als gediplomeerd interieurarchitecten zijn we ingeschreven in het Architectenregister. Wij hebben de (bouwkundige) vakkennis, en je bent dan ook verzekerd van kwaliteit.

NEEM CONTACT OP VOOR PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

Ben je klaar om de eerste stappen te zetten naar jouw droominterieur in Utrecht, zowel voor je huis als je bedrijf? Wij staan klaar om jou te helpen! Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Laten we samen aan de slag gaan om jouw interieurwensen werkelijkheid te laten worden!