Skip to main content

Interieuradvies Utrecht


Als je nadenkt over een verbouwing of verhuizing, kan je waarschijnlijk wel professioneel en laagdrempelig interieuradvies gebruiken. Want er komt veel bij kijken. Of het nu om de kantoorinrichting gaat of je huis: je wil een optimale indeling en een interieurontwerp dat volledig aansluit bij jouw wensen.

Joolsdesign Interieurontwerp geeft interieuradvies in Utrecht en omgeving. Wij maken al meer dan tien jaar voor particulieren, bedrijven en zorginstellingen interieurontwerpen. Kenmerkend voor onze ontwerpen is dat ze modern zijn en functioneel, maar altijd verrassend.

Kijk verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen, of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Sfeervol interieurontwerp van een vergaderruimte van designer en binnenhuisarchitect voor kantoor in Utrecht

Interieuradvies Kantoor

Heb je plannen voor een verbouwing van je kantoor? Of is de huidige kantoorinrichting niet meer van deze tijd? Onze adviseurs bieden een interieuradvies op maat, maken een ontwerp en kunnen de realisatie verzorgen. In ons interieuradvies zie je de eigen identiteit van jouw organisatie terug. We maken duidelijke afspraken en stellen jouw wensen en eisen centraal.

Wil je meer weten over onze ontwerpen en aanpak? Kijk dan bij onze uitgevoerde projecten, of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Met deze prachtige maatkast heeft de binnenhuisarchitect Utrecht van Joolsdesign de woonkamer met de keuken verbonden en eenheid gecreëerd.

Interieuradvies voor jouw woning

Voor een verbouwing of een verhuizing wil je graag vooraf weten wat de mogelijkheden zijn. Wat is de beste indeling, en hoe kom je tot een optimaal gebruik van de ruimte? Misschien wil je een nieuwe keuken, die geheel naar jouw wensen is ontworpen. Of je denkt misschien aan een meubel op maat, dat echt geïntegreerd is in de ruimte.

Laat ons voor jou een interieurontwerp maken. Ons interieuradvies bevat e tekeningen in 2D en 3D, waarmee we je een goed beeld geven van de mogelijkheden en het eindresultaat. Zo maken wij samen met jou van jouw woning een inspirerende omgeving, en van jouw huis een thuis.

Wil je meer weten? Kijk dan verder, of maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking.

Daarom kies voor de binnenhuisarchitect

van Joolsdesign

Van A tot Z

Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren de verbouwing en inrichting van jouw woning of kantoor.  

Ervaring

Meer dan 200 klanten gaven ons hun vertrouwen, en zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Betrokken

Jij staat bij ons centraal. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en eisen en vragen altijd door.

Kwaliteit

Als gediplomeerd en erkend interieurarchitect zijn wij dan ook ingeschreven in het Architectenregister.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan leveranciers, zo garanderen wij een onafhankelijk interieurontwerp.

Wij werkten o.a. al voor

Interieurontwerp Acatris

Zullen we kennismaken?

Jolanda de Boon

Eigenaar en interieurarchitect