Skip to main content

INTERIEURADVIES Nieuwegein

INTERIEURADVIES 
Nieuwegein

Maatwerk interieuradvies in Nieuwegein voor jouw bedrijf of woning

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in Nieuwegein? Zoek niet verder! Bij Joolsdesign hanteren we een duidelijke aanpak om jouw verbouwing en inrichtingsproject in Nieuwegein te realiseren. Of het nu gaat om het renoveren van je woning of het inrichten van je bedrijfsruimte in Nieuwegein, wij staan voor je klaar! We zijn betrokken van ontwerp tot realisatie.

Onze heldere werkwijze

Interieuradvies Nieuwegein - Ontdekken

Ontdekken

We beginnen met een kennismakingsgesprek op locatie. Tijdens dit gesprek luisteren we naar jouw wensen en eisen. Heb je al specifieke ideeën in gedachten? Wat is je budget? Op basis van deze informatie stellen we een op maat gemaakte offerte op voor het interieuradvies en de realisatie van jouw droominterieur in Nieuwegein.

Interieuradvies Nieuwegein - Ontwerpen

Ontwerpen

Na goedkeuring van de offerte gaat onze interieurarchitect aan de slag met het interieuradvies. We beginnen met schetsen en werken stap voor stap naar een gedetailleerd ontwerp. We hebben regelmatig overleg om het ontwerp te bespreken. Het op maat gemaakte interieuradvies bevat oplossingen die perfect passen bij jouw persoonlijke voorkeuren en stijl.

Interieuradvies Nieuwegein - Ontzorgen

Ontzorgen

Tijdens de realisatiefase begeleiden we je volledig. We vragen offertes aan, maken een planning, een begroting en fungeren als centraal aanspreekpunt voor uitvoerende partijen. We coördineren de uitvoering van het interieuradvies tijdens de realisatie, met als doel jou volledig te ontzorgen.

ONze diensten 

Interieuradvies schoolinrichting

Voor de inrichting van jullie school in Nieuwegein maken wij een professioneel interieuradvies. Met onze ervaring ontwerpen wij een inspirerende en praktische leeromgeving die perfect aansluit bij de behoeften van jouw onderwijsinstelling in Nieuwegein.

Interieuradvies kantoorinrichting

Voor de verbouwing en inrichting van jouw kantoorruimte in Nieuwegein maken wij een uniek en persoonlijk interieuradvies. We creëren een functionele werkomgeving die past bij de huisstijl van jouw organisatie.

Interieuradvies woning

Voor jouw woning in Nieuwegein maken wij een op maat gemaakt interieuradvies. Of je nu een aanbouw wilt, je hele huis wilt renoveren, alleen een nieuwe keuken of maatkast nodig hebt. Onze ontwerpen zijn maatwerkoplossingen met een persoonlijke touch die bij jouw stijl en wensen past.

Interieuradvies zorgpraktijk

In een zorgpraktijk is het welzijn van zowel patiënten als personeel van groot belang. Wij maken een ontwerp voor de inrichting van een eigentijdse en functionele zorgpraktijk in Nieuwegein. 

DAAROM KIES JE VOOR JOOLSDESIGN

VAN A TOT Z

Interieuradvies Nieuwegein: betrokkenheid van A tot Z

Joolsdesign begeleidt het interieurproject van begin tot eind. We verzorgen het volledige traject, waardoor we jou ontzorgen en je ervan verzekerd bent dat je de  juiste keuzes maakt.

ERVARING

Ervaren interieurarchitect geeft uniek interieuradvies in Nieuwegein

Sinds 2009 hebben wij een uitgebreide klantenkring opgebouwd, bestaande uit tevreden scholen, bedrijven, en particulieren. We zijn betrokken en hanteren korte communicatielijnen.

MAATWERK

Maatwerk meubelen in een maatwerk interieuradvies Nieuwegein

Ons interieuradvies is altijd maatwerk en sluit naadloos aan bij jouw verbouwingswensen. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, op maat gemaakte kasten, of de inrichting van je bedrijf, ons interieuradvies is altijd functioneel en stijlvol.

KWALITEIT

Kwaliteit en functioneel: de interieurarchitect geeft je een perfect interieuradvies voor je ruimte in Nieuwegein.

Als gediplomeerde interieurarchitecten zijn we ingeschreven in het Architectenregister. Wij zijn op de hoogte van de laatste interieurtrends en je kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit.

NEEM CONTACT OP VOOR PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

Ben je klaar om de eerste stappen te zetten naar jouw droominterieur in Nieuwegein, zowel voor je huis als je bedrijf? We staan klaar om jou te helpen! Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Laten we samen aan de slag gaan om jouw interieurwensen werkelijkheid te laten worden!