Skip to main content

Interieurontwerp Utrecht

Uniek interieurontwerp in Utrecht

Sta je op het punt om te verbouwen en ben je op zoek naar een interieurarchitect die een uniek interieurontwerp kan maken voor jouw woning of bedrijf in Utrecht? Bij Joolsdesign staan we klaar om deze plannen tot leven te brengen! Of het nu gaat om een inspirerend kantoor, een fijne schoolomgeving, een rustgevende zorgpraktijk, of een warme, uitnodigende woning, wij hebben de expertise en creativiteit om dit te bereiken.

Interieurontwerp Utrecht - Ontdekken - Wat zijn jouw wensen?

Ontdekken

Wat zijn jouw wensen?

Jouw project begint met een persoonlijke bespreking waarin we jouw wensen uitvoerig bespreken. Wij luisteren aandachtig naar wat jou beweegt en wat je voor ogen hebt. Deze eerste stap vormt de basis voor een interieurontwerp in Utrecht dat perfect aansluit bij jouw identiteit en doelen.

Ontwerpen

Inspirerende 3D-visualisaties

Jouw betrokkenheid is voor ons essentieel. Wij beginnen met het vertalen van jouw wensen naar een schetsontwerp. Ook in deze eerste fase gebruiken wij 3D-visualisaties om jou een helder beeld te geven van de mogelijkheden van jouw ruimte. Daarna worden deze schetsen verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp met fotorealistische 3D tekeningen. Gedurende het hele proces houden wij intensief contact met jou.

Interieurontwerp Utrecht - Inspirerende 3d-visualisatie
Interieurontwerp Utrecht - Ontzorgen - Projectbegeleiding

Ontzorgen

Zorgeloze realisatie van begin tot eind

Van het ontwerp tot de oplevering, wij nemen alle zorgen uit handen. Wij maken een planning en begroting en houden contact met uitvoerende partijen en leveranciers. Wij regelen het gehele project, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is, terwijl wij jouw droominterieur in Utrecht werkelijkheid maken.

5 redenen om voor Joolsdesign te kiezen

Van A tot Z Interieurontwerp Utrecht

Van a tot z

Joolsdesign biedt een volledige service van concept tot realisatie.

Of het nu gaat om de inrichting van een kantoor, een school, of een bedrijfsruimte, wij begeleiden en realiseren het gehele project. Dit betekent dat je één aanspreekpunt hebt voor het interieurontwerp, de begeleiding, en de realisatie van de verbouwing in Utrecht.

Ervaren interieurontwerper  Utrecht

Ervaring

Joolsdesign bestaat sinds 2009 en heeft veel tevreden klanten

Wij werken vanuit ons kantoor in Houten (Utrecht). Wij werken samen met professionele partners, zodat we een verbouwing van ontwerp tot oplevering kunnen realiseren. Onze kracht ligt in het maken van een inspirerend interieurontwerp dat niet alleen functioneel is, maar ook een gevoel van herkenning geeft. Onze aanpak is grondig en persoonlijk.

Specialist voor interieurontwerpen in Utrecht

Specialist

Als interieurarchitect staan wij ingeschreven in het Architectenregister.

Je mag van ons dus kwaliteit verwachten. We zetten onze uitgebreide kennis en vaardigheden in om voor jou de ideale omgeving te creëren. Wij passen onze ontwerpen aan op de specifieke behoeften van jouw kantoor, school, of bedrijf, met oog voor functionaliteit, esthetiek en inspiratie.

Heldere werkwijze voor elk interieurontwerp in Utrecht

heldere werkwijze

We starten met een helder plan van aanpak.

Wij werken volgens de methode: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen. Wij starten met een bespreking waarin jouw wensen worden doorgesproken. Deze wensen zijn het startpunt voor onze inspirerende 3D tekeningen. Deze tekeningen worden steeds verder uitgewerkt tot een definitief interieurontwerp en bouwtekeningen. Met deze tekeningen kan de bouwfase starten. Wij kunnen jou daarbij volledig ontzorgen, zodat het interieurontwerp van jouw woning, kantoor, school of zorgpraktijk in Utrecht zo wordt gerealiseerd zoals we dat van te voren hadden bedacht!

Onafhankelijke interieurontwerper in Utrecht

Onafhankelijk

Als onafhankelijke interieurontwerper zijn we niet gebonden aan leveranciers.

Dit stelt ons in staat om een ontwerp te leveren dat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften, met de beste materialen en inrichting die beschikbaar zijn. Onze onafhankelijkheid zorgt voor een creatief en op maat gemaakt interieurontwerp voor elke ruimte, altijd rekening houdend met jouw budget.

SAMENWERKEN?

Wij gaan graag aan de slag voor jouw nieuwe interieur

Klaar voor een interieur dat jouw persoonlijkheid en professionele visie uitstraalt? Wij zijn jouw partner in het creëren van een uniek en persoonlijk interieurontwerp in Utrecht. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en laat ons samen jouw droomruimte realiseren.