Skip to main content

Inspirerende werkomgeving


ONTWERP EN REALISATIE

Voor VIP hebben we een nieuwe werkomgeving ontworpen en gerealiseerd. VIP is een jong, groeiend bedrijf en onder andere gespecialiseerd in online marketing.

Wij zijn benaderd door VIP om het ontwerp en de realisatie te verzorgen voor hun verhuizing naar een nieuw pand in Leidsche Rijn in Utrecht. En dat allemaal binnen 6 weken!  We zijn er ontzettend trots op dat we dit voor elkaar hebben gekregen met een uniek en verrassend eindresultaat waar de klant enorm blij mee is.

Inspirerende werkomgeving in kleurrijk kantoor
Inspirerende werkomgeving in kleurrijk kantoor

INDELING WERKOMGEVING

In de nieuwe werkomgeving is plek voor verschillende manieren van werken en te overleggen. De kantoorinrichting heeft een open en transparante uitstraling met een hippe, kleurrijke en industriële stijl. Maar medewerkers kunnen ook rustig werken in de 3 sfeervolle stilteruimtes. Er is veel ruimte voor ontspanning. Op een centrale plek in het kantoor staat de pouletafel en voor de FIFA liefhebbers is er de, in thema ingerichte, gameroom met lekkere relaxstoelen.  

De sfeervolle loungeplek heeft een op maat gemaakt barkast en is dus de ideale plek voor de maandelijkse borrels. De werkomgeving is voorzien van veel planten. Deze geven het kantoor een huiselijke en gezellige sfeer. Het pand heeft een industriële look gekregen door de kleuren, maar ook door het toepassen van bakstenen op de systeemwanden en houten panelen in de stilteruimtes.

Hip interieurontwerp voor het kantoor van VIP in Utrecht.
Interieurontwerp in industrieel stijl voor het kantoor van VIP in Utrecht.
Interieur ontwerp van het kantoor van VIP in Utrecht.
Sfeervolle kantoorinrichting voor het kantoor van VIP in Utrecht.
Visual voor kantine

HUISSTIJL WERKOMGEVING

De huisstijlkleuren van VIP zijn geel en zwart. Deze kleuren komen in de nieuwe werkomgeving op allerlei plekken terug. Ook zijn op verschillende plekken visuals geplaatst die de identiteit en geschiedenis van de organisatie weergeven. Een prachtige eyecatcher is het verlichte logo op de bakstenen muur.

Alle medewerkers staan in de schijnwerpers door de prachtige wisselbare lijsten die op een prominente plek hangen in de lunchroom.

Hip kantoor van VIP in Utrecht.
De binnenhuisarchitect maakte een kleurrijke lunchruimte van dit kantoor in Utrecht.

Nieuwsgierig geworden naar andere projecten die wij hebben gerealiseerd?
Bekijk dan onze portfolio.