Skip to main content

interieurontwerp woning

EEN UNIEK interieurontwerp voor jouw droominterieur

Je hebt plannen om je woning te verbouwen of je gaat verhuizen. Dan heb je ongetwijfeld veel vragen. Wat is de beste indeling? Wat gaat zo’n verbouwing kosten? En wat zijn betrouwbare uitvoerende partijen om de verbouwing te realiseren? De interieurarchitect van Joolsdesign kan jou hierbij helpen.

Interieurontwerp, verbouwing en meubel op maat woning
Interieurontwerp, meubel op maat en keukenontwerp woning
Verbouwing en keukenontwerp jaren 30 woning Utrecht

DAAROM KIES JE VOOR JOOLSDESIGN

DAAROM KIES JE VOOR EEN INTERIEURONTWERP DOOR JOOLSDESIGN

Verrassend inrichtingsplan

Met onze 3D schetsen laten wij jou zien hoe de ruimte het beste tot zijn recht komt, zodat jij de juiste keuzes kunt maken.

Stijlvol keukenontwerp

Wij laten jou meerdere mogelijkheden zien voor jouw droomkeuken, deze zijn functioneel en outside the box.

Functionele maatkasten

Maatkasten door ons ontworpen zijn mooi en praktisch, deze eyecatchers maken echt onderdeel uit van de ruimte.

Sfeervol verlichtingsplan

Een goed lichtplan verhoogt de sfeer in jouw woning, wij laten vloerlampen, hanglampen en spots op de juiste plek terug komen.

Zorgeloze verbouwing

Door vooraf goed na te denken over alle details, zorgen wij ervoor dat jouw verbouwing vlekkeloos verloopt.

Jij wordt volledig ontzorgd

jouw verbouwing is bij ons in goede handen

Jij wilt meer ruimte in jouw woning. Je denkt aan een verbouwing. Misschien moet de hele woning worden worden aangepakt of alleen een aanbouw of nieuwe keuken. Als binnenhuisarchitect hebben we alle expertise en creativiteit in huis om je te helpen met het realiseren van jouw droomwoning. Wij maken een ontwerp dat past bij jouw wensen, jouw budget en jouw manier van leven.

Je mag van ons een ontwerp verwachten waar met alle details rekening wordt gehouden. Denk dan bijvoorbeeld aan een voorstel voor kleuren, materialen, maattekeningen, elektraplan, lichtplan en meubels op maat. Met dit complete plan kan de verbouwing gerealiseerd worden.

Met ons plan van aanpak zorgt onze interieurarchitect ervoor dat het ontwerp ook wordt uitgevoerd zoals we dat hadden bedacht. Om jou te ontzorgen, zijn wij graag betrokken bij de realisatie van de verbouwing.

Onze heldere werkwijze

Interieuradvies Hilversum

Ontdekken

Wij horen graag de wensen voor jouw droomwoning. Wat is je stijl, hoe leef je graag en om wat voor soort verbouwing gaat het. In deze eerste fase luisteren we aandachtig naar je wensen en verkennen we samen de mogelijkheden die die ruimte biedt. Deze bespreking vormt de basis voor de ontwerpfase.

Interieuradvies Hilversum

Ontwerpen

We vertalen jouw wensen en onze ideeën in een eerste ontwerp. Dit laten we zien aan de hand van inspirerende 3D-visualisaties. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe je vernieuwde woning eruit kan zien. Jouw feedback is onmisbaar tijdens deze fase. We verfijnen het ontwerp met (bouw)tekeningen, een lichtpan en een kleurenplan.

Interieuradvies Hilversum

Ontzorgen

De realisatie van jouw droomhuis is een spannende fase. Wij zorgen we ervoor dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt. We kunnen de volledige projectcoördinatie op ons nemen, inclusief planning, budgetbeheer en communicatie met aannemers en leveranciers. We staan garant voor een zorgeloze verbouwing.

Maatwerkoplossing

Inspirerende 3d tekeningen voor jouw droominterieur

Onze oplossingen zijn altijd maatwerk. De door ons ontworpen maatkasten en keukens passen daarom perfect in jouw interieur.

Het is moeilijk om je een goede voorstelling te maken van hoe het er na de verbouwing uit zal zien. Dat snappen wij en maken daarom vanaf de eerste schets al inspirerende 3D tekeningen. Op deze manier komen de ideeën echt tot leven en kun jij een bewuste keuze maken.

Om ervoor te zorgen dat het ontwerp ook wordt uitgevoerd zoals we dat hadden bedacht en om jou te ontzorgen, zijn wij graag betrokken bij de realisatie van de verbouwing.  

Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor de verbouwing van jouw woning kunnen betekenen?

SAMENWERKEN?

WIJ maken graag een interieurontwerp voor jouw droominterieur

Wil je weten wat Joolsdesign voor jou kan betekenen? Wij maken graag kennis met jou! Je kunt zelf een afspraak inplannen of laat je gegevens achter. Wij komen binnen een werkdag bij je terug!