Skip to main content

Praktijkruimte inrichten

Praktijkruimte inrichten voor jouw zorginstelling

Je hebt plannen om jouw praktijkruimte (opnieuw) in te richten. Het nieuwe interieur moet eigentijds worden en passen bij het type zorg dat wordt verleend. Van huisartsenpraktijk of fysiopraktijk en tandartspraktijk tot gezondheidscentrum. De inrichting voor elke praktijkruimte is anders. Onze interieurarchitect maakt voor jou een uniek interieurontwerp en zorgt ervoor dat het van A tot Z wordt geregeld.

DAAROM KIES JE VOOR JOOLSDESIGN

Aandachtspunten praktijkruimte inrichten

Toegankelijke ontvangstbalie

Toegankelijke en gastvrije ontvangstbalie zorgorganisatie

De balie staat op een centrale plek, is toegankelijk en moet de privacy kunnen waarborgen. In ons ontwerp is dat een belangrijke eis.

Functionele behandelkamers

Bij de praktijkruimte inrichten, hebben de behandelkamers genoeg ruimte om te werken en mensen te ontvangen. Patiënten voelen zich hier op hun gemak.

Sfeervolle wachtruimte

In ons ontwerp is de wachtruimte een prettige en sfeervolle plek om te verblijven. Deze past in de sfeer van jouw organisatie.

Duidelijke looproutes en indeling

Door het op de juiste manier toepassen van signing, kleuren en materialen, ontstaat een logische en duidelijke looproute wanneer we de praktijkruimte inrichten.

Hygiënisch meubelmaatwerk

Het ontworpen meubilair is hygiënisch en ergonomisch. Wij letten op de eisen die belangrijk zijn voor het type zorg dat jij verleent.

Jij wordt volledig ontzorgd

totaalinrichting voor jouw praktijkruimte

Je mag van ons een totaalconcept verwachten waar met alles rekening wordt gehouden, als we jouw praktijkruimte inrichten. Denk daarbij aan een voorstel voor een nieuwe indeling, ergonomisch meubilair, hygiënische meubels, vloerbedekking en een duidelijke routing. Maar wij maken ook een lichtplan en geven advies over de juiste kleuren en materialen.

Met ons plan van aanpak zorgt onze interieurarchitect ervoor dat de inrichting van jouw praktijkruimte van A tot Z wordt ontworpen en gerealiseerd. Daardoor word jij volledig ontzorgd. Tijdens onze kennismaking inventariseren we jouw wensen en eisen. Dit vormt de basis voor het ontwerptraject. Aan de hand van een duidelijk plan van aanpak weet je van te voren precies waar je aan toe bent. En wij zorgen ervoor dat jij wordt ontzorgd tot aan de oplevering.

Praktijkruimte inrichten - inrichting en interieurontwerp fysiopraktijk

Onze heldere werkwijze

Interieuradvies Hilversum

Ontdekken

Onze aanpak begint met een kennismaking. We willen weten wat de wensen als we jouw praktijkruimte inrichten. Of het nu gaat om een fysiopraktijk, een huisartsenpraktijk of een ontvangstruimte voor een zorginstelling, we duiken diep in wat jouw ruimte uniek maakt. We bespreken hoe de inrichting van jouw ideale zorgpraktijk eruitziet, welke sfeer je wilt creëren en hoe de inrichting het welzijn van je patiënten kan ondersteunen.

Interieuradvies Hilversum

Ontwerpen

Na de ontdekkingsfase, gaan we over tot het ontwerpproces. Hierbij staat jouw visie centraal, aangevuld met onze kennis van de laatste trends in zorginterieurs. We presenteren je een eerste ontwerp met 3D-visualisaties, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van de potentie van jouw ruimte. Jouw feedback is cruciaal in deze fase; samen verfijnen we het ontwerp tot het perfect aansluit bij jouw wensen en de behoeften van je patiënten en medewerkers.

Interieuradvies Hilversum

Ontzorgen

De realisatie van de inrichting van jouw praktijkruimte is een belangrijk moment. Van de planning en budgettering tot de coördinatie met aannemers en leveranciers, wij zorgen ervoor. Wij begeleiden het proces: van het selecteren van meubels en verlichting tot het coördineren van de uitvoering van het ontwerp. Ons doel is om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij maken een begroting, planning en zijn aanspreekpunt.

Ontwerp balie binnenhuisarchitect zorg praktijk

Oplossing op maat

unieke praktijkruimte inrichting

Voor jouw praktijkruimte maken we een inrichting en ontwerp op maat dat past bij de huisstijl en het type zorg dat wordt verleend. Elke organisatie is anders. Ook die van jou. Wij ontwerpen dan ook een unieke inrichting voor jouw praktijkruimte die is afgestemd op de wensen en eisen van jou en je medewerkers.

Van balie tot kantine, ontvangstruimtes en behandelkamers. Joolsdesign maakt voor jouw organisatie een inspirerend en uniek interieurontwerp waar patiënten, bewoners en cliënten zich op hun gemak voelen.

Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor de nieuwe inrichting van jouw praktijkruimte kunnen betekenen?

SAMENWERKEN?

WIJ REALISEREN GRAAG DE NIEUWE INRICHTING VAN JOUW ZORGPRAKTIJK