Skip to main content

Eigentijdse en moderne schoolinrichting


ONTWERP EN REALISATIE SCHOOLINRICHTING

Voor prakijkschool De Baanbreker in IJsselstein hebben we een ontwerp gemaakt en de realisatie begeleid van de nieuwe look & feel van de schoolinrichting. Medewerkers en leerlingen zijn erg blij met het eindresultaat en zelfs oud-leerlingen blijken enthousiast.

Inspirerende werkomgeving in kleurrijk kantoor
Inspirerende werkomgeving in kleurrijk kantoor

INRICHTING SCHOOL

Het schoolgebouw was gedateerd en toe aan een meer eigentijdse en frisse uitstraling. Samen met een groepje medewerkers hebben we het kleuren- en materialenplan samengesteld en daarop zijn de nieuwe meubels van de schoolinrichting afgestemd. Om het geheel af te maken komen er op verschillende plekken toepasselijke afbeeldingen terug.

Kleurrijke interieurontwerp, schoolinrichting en renovatie van praktijkschool Baanbreker in IJsselstein.
Schoolinrichting voor kantine van praktijkschool De Baanbreker in IJsselstein.
Interieur-architect Joolsdesign ontwerp en realisatie schoolinrichting voor Baanbreker IJsselstein

MAATMEUBELS SCHOOLINRICHTING

In de aula staat nieuw los meubilair en hebben we op maat gemaakte treinbanken geplaatst. Ook in de docentenkamer zijn de huisstijlkleuren doorgevoerd. Hier is een prettige ruimte gecreëerd met fijne, op maat gemaakte zitplekken waar geluncht kan worden, maar die ook gebruikt kunnen worden als overlegplek.

De eyecatchers zijn toch wel de kluisjes die op verschillende plekken in de school terugkomen. In de op maat gemaakte kluisjes komen de kleuren van de wanden terug in de schoolinrichting en zorgt er daarmee voor dat er verbinding ontstaat.

Visual voor kantine
Maatwerk meubels voor school-inrichting van lerarenkamer.

Nieuwsgierig geworden naar andere projecten die wij hebben gerealiseerd?
Bekijk dan onze portfolio.