Leukste design webshops

De maand december staat weer voor de deur. Ik vind het altijd weer een hoop gedoe. Beide kids zijn net jarig geweest dus wat moeten we nog geven? Ik probeer al op tijd lijstjes te maken zodat ik hopelijk nog genoeg ideeën hebben voor de andere feestdagen. Omdat ik vast niet de enige ben die vaak inspiratieloos is, heb ik drie leuke webshops verzameld op het gebied van design met leuke woonaccessoires voor volwassenen en kinderen.

Design webshop 1: Markita.nl

Webshop voor design producten Markita.nl

Een erg leuke website is Markita.nl. Markita is een online platform waar Nederlandse en Belgische ontwerpers hun producten kunnen verkopen. Geen grote merken, maar gepassioneerde makers met een startend merk, origineel product of unieke productie. Sommige producten zijn zelfgemaakt, andere met oog voor detail geproduceerd, maar in alle gevallen enkel in kleine oplages beschikbaar en te koop via Markita. Ik vind het helemaal leuk. Neus er even lekker rond om de leukste design accessoires eruit te pikken.

Design webshop 2: Flinders.nl

Webshop design woonaccessoires Flinders

Flinders is een inspirerende en gebruiksvriendelijke webwinkel waar je eenvoudig het juiste design product vindt dat past bij jouw smaak en budget, waaronder ontzettend veel woonaccessoires. Maar ook voor prachtige kinderaccessoires kun je hier terecht. Je raakt niet uitgekeken op deze website. Overigens kun je de producten ook in het echt zien in hun winkel in Amsterdam. Leuk is dat Flinders ook een café heeft waar de nadruk ligt op gezond eten en drinken.

Design webshop 3: BijzonderMOOI*

Webshop in bijzondere woonaccessoires: BijzonderMOOI

Een andere favoriete webshop is die van BijzonderMOOI*Zij verkopen cadeaus die net anders-dan-anders zijn: bijzondere woonaccessoires, mooie kinderaccessoires en coole tassen. Al deze producten zijn ontworpen door talentvol, (jong) Dutch designtalent en blinken uit in (bijzonder) mooi design en fijne prijzen.


Dit was mijn top 3 van leukste webshops. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke webshops met woonaccessoires. Heb jij een favoriet? Laat het me weten. Ik ben altijd geïnteresseerd!


Ben je geïnspireerd geraakt door deze leuke designproducten en zou je dit graag willen toepassen in je eigen woning maar weet je niet hoe je die eenheid moet krijgen. Joolsdesign kan helpen met een interieuradvies. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 


En wil je weten wanneer een nieuw blog wordt gepubliceerd? Vind Joolsdesign dan leuk op Facebook of volg Joolsdesign op Bloglovin'.

 

 

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon