Bijzondere (design) kerstbomen

Wij hebben afgelopen donderdag weer een gezellig Sinterklaasavondje gehad. Cadeautjes met grappige gedichten en heel veel pepernoten. Die pepernoten hoef ik voorlopig niet meer. Maar gelukkig nog genoeg te snoepen in deze decembermaand. Want de kersttijd begint! En dus ook tijd om het huis weer op te vrolijken met een kerstboom met leuke ballen en warme lichtjes. Een echte kerstboom is natuurlijk wel heel gezellig. Maar misschien wil je dit jaar wel eens wat anders, heb je genoeg van alle naalden op de vloer of heb je geen ruimte voor een grote boom? Er zijn genoeg alternatieven die designwaardig zijn en ook warmte en gezelligheid uitstralen. Ook leuk om samen met de kids te maken. Hieronder laat ik een aantal alternatieven zien. Succes met optuigen!

Design kerstboom op canvas

Deze glamoreuze design kerstboom is zeker een aanwinst voor de woonkamer en ook heel eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Op de website van 101 Woonideeën kun je lezen hoe je deze boom kunt maken. 

Kerstboom van houten plankjes

Een design kerstboom die bestaat uit houten plankjes van dezelfde afmeting. Heel eenvoudig in elkaar te zetten maar ziet er erg sfeervol uit, zeker met leuke kaarsjes op de plankjes.

Kerstboom van viltbolletjes

Vervelen de kids zich? Deze creatieve design kerstboom kunnen zij heel goed zelf maken. Kleurige viltjes bolletjes worden aan elkaar geregen tot een ketting en kunnen dan in de vorm van de kerstboom op de muur of (canvas)doek worden bevestigd. 

Kerstboom van sloophout

Natuurlijk mag ook de sloophouten kerstboom niet ontbreken in dit rijtje. Past in elk huis!

Design kerstboom van houten plankjes

Als laatste een 'echte' design kerstboom van Gebroeders Bosma. Deze boom is gemaakt van het beste resthout van designmeubels. De boom wordt plat geleverd en staat in een handomdraai. Meer info staat op hun website


Wil je weten wanneer een nieuw blog wordt gepubliceerd? Vind Joolsdesign dan leuk op Facebook of volg Joolsdesign op Bloglovin'.

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon