Bijzondere ontwerpen Woonbeurs

Vandaag mijn laatste blog over de Woonbeurs. In mijn eerste blog heb ik vooral sfeerbeelden laten zien, in mijn tweede blog een top 5 met interieurtrends en in dit blog komen een aantal bijzondere ontwerpen aan bod. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden.

1. Uniek ontworpen stoelen voor KIKA!


Design stoelen voor het goede doel! 101 Woonideeën heeft in samenwerking met Leen Bakker ontwerpers benaderd om een stoel te herontwerpen. Het uitgangspunt was een stoel uit de Leen Bakkercollectie, 101 spijlenstoel. De ontwerpers hebben deze stoelen belangeloos beschikbaar gesteld aan KIKA. Meer info kun je vinden op de website van 101 Woonideeën.

2. Gimmick tafel

Gimmick tafel kun je zelf samenstellen

Grappig, deze tafels van Gimmick Design. Gimmick Design ontwerpt en vervaardig eigenhandig interieurproducten met iets extra's. Deze salontafels bijvoorbeeld kun je zo samenstellen dat ze van uiterlijk en kleur veranderen. Door de kleur en de geometische vormen passen ze helemaal in de 50er jaren interieurtrend van nu.

3. Dutch Design Chair

Opvouwbare krukken van Dutch Design Brand

Ik vind ze leuk, deze opvouwbare krukken van Dutch Design Brand! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stoere prints. Door de unieke vormgeving en innovatieve constructie zijn de mogelijkheden van dit duurzame krukje eindeloos. Deze krukken zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton en kunnen wel 200 kilo dragen.

4. The Big Bubble lamp

The Big Bubble verlichting Alex de Witte

Prachtige bijzondere verlichting, de Big Bubble lamp van Alex de Witte. Deze lamp won de Design District Award 2013 voor het beste product. Zoals je al zou kunnen raden is The Big Bubble geïnspireerd op het bellen blazen.

5. Lygo lamp

De Lygo lamp van Hala, verlichting

Deze grappige lampen van Hala zijn ontworpen door Studio Mango. De Lygolamp wordt geleverd als zelfbouw pakket met 144 lygo blokken. Je moet de lamp dus zelf gaan bouwen, net als de bekende legoblokjes.

6. Kikko Marsman

Kikko Marsman van Leolux

Een bank die je zeker niet kon missen, de Kikko Marsman van Leolux. Leolux heeft een speciale kunsteditie uitgebracht en kunstenaar Jean-Paul Marsman kreeg de uitdaging om zijn visie te geven op een klassiek model uit 2000 van Leolux, de Kikko. Dit heeft geresulteerd in dit kleurrijk en kunstzinnige exemplaar!

Dit waren een aantal ontwerpen die mij in het bijzonder zijn opgevallen tijdens de beurs en was tevens de laatste blog uit de serie over de Woonbeurs. Binnenkort weer een nieuw blog. Dus houd deze website in de gaten!

En wil je weten wanneer een nieuw blog wordt gepubliceerd? Vind Joolsdesign dan leuk op Facebook of volg Joolsdesign op Bloglovin'.

Follow on Bloglovin

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon