Corona mededeling

Werkwijze i.v.m. corona

Ook tijdens de corona-crisis maakt Joolsdesign nog interieurontwerpen voor particulieren en bedrijven. Vanwege uw en onze veiligheid volgen wij hierbij altijd de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Wij werken op de volgende manier:

Kennismakingsgesprek

1) Kennismakingsgesprek bij u op locatie

Wanneer het mogellijk is om tijdens onze afspraak 1,5m afstand te houden, dan kunnen wij gewoon bij u langs komen. Op basis van dit gesprek maken wij een offerte.

2) Kennismakingsgesprek via videobelllen

Wanneer het niet mogelijk is, om 1,5m afstand te houden (of wanneer u het gewoon niet prettig vindt), kunnen wij ook aan de hand van een virtuele tour door de ruimte een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van de ruimte. Op basis van dit gesprek en eventuele toelichting per mail, maken wij een offerte.

Inmeten en foto's maken

Wanneer u akkoord bent met de offerte, moet de ruimte worden ingemeten. U hoeft niet aanwezig te zijn in de betreffende ruimte, dus deze afspraak kan sowieso op locatie plaatsvinden. 

Bespreking ontwerp

Presentaties houden we bij voorkeur zo veel mogelijk online, bijvoorbeeld via Skype of Teams. Ook tussentijds overleg werkt erg goed op deze manier. Wanneer het toch nodig is om af te spreken, bijvoorbeeld om materiaalkeuzes door te nemen, dan moeten we er uiteraard voor zorgen dat we afstand kunnen bewaren.

Afspraak maken?

Wij maken graag kennis met u! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.