• Home
  • Interieurontwerp kinderopvang

Interieurarchitect kinderopvang onderwijs

INTERIEURARCHITECT CONCEPT INTERIEURONTWERP

Interieurarchitect Jolanda de Boon is benaderd door de voormalige directeur van Nokik Kinderopvang (failliet). Zij wilde de mogelijkheden inventariseren om een nieuwe kinderopvangorganisatie te starten voor buitenschoolse opvang (BSO) en dagopvang in Amsterdam, een kleinschalige kinderopvang in een school. Hiervoor wilde ze interieurarchitect een interieurontwerp laten maken als conceptidee. Met behulp van de tekeningen, materialen en kleuren zou ze scholen benaderen om te vragen of zij mogelijkheden zouden zien voor dit concept binnen hun school. Kernwoorden: warm, lief, stoer, natuur.

Het ontwerp voor de kinderopvang is gesplitst in een interieurontwerp voor een vaste opstelling voor de dagopvang en een flexibele opstelling voor de naschoolse opvang. Door gebruik maken van verplaatsbare kasten, tafels, poefen en vloerkleden ontstaan hoeken.

INTERIEURARCHITECT VOOR UW KINDEROPVANG?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat Joolsdesign interieurarchitect voor uw kinderopvangorganisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon