Interieurontwerp Albert Heijn

Joolsdesign heeft een interieurontwerp gemaakt voor Albert Heijn Winsum in Groningen. Deze kantine wordt ook gebruikt voor medewerkers van Etos en Gall & Gall. De ruimte was gedateerd en moest nodig gerenoveerd en gemoderniseerd worden. De ruimte is volledig gestript en daarna opnieuw ingedeeld. Het gebouw bestaat uit een taartvorm, is laag en niet heel groot. De veelal jonge medewerkers moeten in de pauze tot rust kunnen komen, er moest een rookruimte komen, kluisjes, pantry, kasten, tafels, stoelen en ruimte om te darten. De uitstraling moest fris en modern zijn en passen bij de jongere leeftijdsgroep. 

Resultaat

In het interieurontwerp hebben wij de gehele verdieping opnieuw ingedeeld. Wij vonden het belangrijk om de ruimte lichter en groter te laten lijken. Daarom zijn de ruimtes voor roken, kluisjes en toiletten ook aan dezelfde kant geplaatst, waardoor er in het midden een grote ruimte overblijft. In deze taartpunt is een tafel op maat gemaakt in dezeflde vorm als de ruimte, met aan de andere zijde maatkasten met een geïntegreerd keukenblok. Omdat de medewerkers vooral jongeren zijn, zijn de kleuren en prints hierop afgestemd. De grote wand is behangen met een plattegrond van Groningen en de toiletten zijn behangen met grote toiletrollen. Frisse, hippe kleuren voor vloer en meubelmaatwerk maken het fris en licht.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.