Interieur ontwerp kantoor - kantoor ontwerp Rotterdam

INTERIEURONTWERP KANTOOR

Interieurontwerp voor Beker Advocatenkantoor in Rotterdam. Dit advocatenkantoor zit in een prachtig oud pand in het centrum van Rotterdam. Het pand is gedateerd en moet gerenoveerd worden. In de jaren 70 zijn de authentieke elementen van dit gebouw verwijderd en de klant wil deze graag weer terugbrengen naar de oorspronkelijke situatie. Hetzelfde geldt ook voor de prachtige visgraatvloer die onder het tapijt is verdwenen. Een belangrijke wens voor het interieurontwerp is ook dat er meer licht in de ruimte komt. Het licht wordt nu weggenomen doordat er veel kamers zijn. Dit advocatenkantoor wil een duidelijke routing met een balie, een aantal grote maatkasten, een prettige wachtruimte en een ruime vergaderzaal.

INTERIEURONTWERP KANTOOR RESULTAAT

Tijdens de verbouwing is de gehele ruimte gestript. Het plafond, vloer en lambrisering zijn teruggebracht naar de originele situatie. In de nieuwe indeling heeft de ruimte minder kamers waardoor er ook via de achterkant licht binnenkomt in de open ruimte. In het interieurontwerp zijn ook ontwerpen gemaakt voor verschillende maatkasten, een balie en een wachtbank. De wachtruimte is een kleine, maar prettige ruimte geworden waar ook genoeg licht binnenkomt.

INTERIEURONTWERP VOOR UW KANTOOR?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat de interieurarchitect van Joolsdesign voor uw kantoor kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Akkoord