BINNENHUISARCHITECT KANTOOR - WENSEN

Binnenhuisarchitect Jolanda de  Boon is gevraagd om een interieurontwerp te maken voor bouwbedrijf Hegeman in Amersfoort. Het interieur van het kantoor moest geheel worden gestript en opnieuw worden ingedeeld voor 25 medewerkers. Uiteraard moest het interieurontwerp voldoen aan de wensen van deze tijd, maar passend bij de organisatie. 

BINNENHUISARCHITECT KANTOOR - RESULTAAT

Binnenhuisarchitect Jolanda de Boon heeft aan de hand van de wensen van Hegeman, een interieurontwerp gemaakt. De huidige indeling bestond uit kantoorkamers. Dat moest anders, men wilde namelijk veel meer contact onderling. Het moest transparanter worden, met de voorkeur voor een kantoortuin. Daarnaast moest er de mogelijheid zijn om op verschillende plekken te kunnen vergaderen. Het accent van het kantoor ligt in het midden van de ruimte. Hier zijn de pantry, ontvangstruimte en kleine vergaderplek geplaatst. Op de vloer ligt een opvallend tapijt van Leoxx, dat doorloopt in de wanden aan de achterzijde van het kantoor. De Hegemankleur komt terug in de wanden. Aan de de raamzijdes blijft er dan genoeg ruimte over voor de bureaus. Bovendien is er door de kleurvlakken en het plaatsen van scheidingswandjes, een besloten sfeer gecreerd. Ondanks de open kantoortuin. 

INTERIEURONTWERP VOOR UW KANTOOR?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat wij voor uw kantoor kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Akkoord