Interieuradvies en ontwerp verbouwing woning

WERKWIJZE

Professioneel interieuradvies voor de verbouwing van een woning van een gediplomeerd interieurarchitect. Gaat u verhuizen of wilt u uw huis verbouwen? Wij denken graag met u mee over de indeling van de ruimtes, het maken van een keukenontwerp, een lichtplan, kleuradvies, materiaalkeuze. Maar ook hulp bij het maken van keuzes voor type deuren, schakelmateriaal enz. behoort tot de mogelijkheden.

In onderstaand stappenplan geven wij een indruk van onze werkwijze. Wilt u zien wat Joolsdesign eerder heeft gedaan? Bekijk dan onze portfolio.

 INTERIEURADVIES EN ONTWERP STAP 1

Gratis kennismaken. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u! Wij luisteren en stellen vragen. Om welke ruimtes gaat het? Wat zijn de wensen en eisen? Heeft u zelf al ideeën? Aan de hand van dit gesprek maken wij een offerte voor een interieuradvies en interieurontwerp voor verbouwing van uw woning. Deze offerte bestaat over het algemeen uit een schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp. Maar u kunt ook delen uit deze offerte afnemen.

Contact Joolsdesign interieurarchitectuur

 INTERIEURADVIES EN ONTWERP STAP 2

U heeft voor ons gekozen en wij gaan voor u aan de slag met het interieuradvies en interieurontwerp voor de verbouwing van uw woning. Wij maken een nieuwe plattegrond en een schetsmatige 3D visualisatie om een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Voor u begint het dan meer te leven en kunt u duidelijke keuzes maken. 

 INTERIEURADVIES EN ONTWERP STAP 3

Stap voor stap gaan wij uw keuze meer vormgeven. Het schetsontwerp gaan wij gedetailleerder uitwerken. Er komt een kleur- en materialenplan, voorstel voor akoestiek, plafond, vloeren, meubels en verlichting enz.

 INTERIEURADVIES EN ONTWERP STAP 4

En dan is het interieuradvies en ontwerp voor verbouwing af en zijn alle voorbereidingen gedaan. Er zijn werktekeningen van alles wat gemaakt moet worden. Alles is tot in detail uitgedacht en met u besproken. Wij gaan offertes aanvragen bij uitvoerende partijen en maken een planning van de werkzaamheden. Op vaste momenten zijn wij op locatie aanwezig om zaken af te stemmen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het offertetraject en de bouwbegeleiding zelf te doen.

Aanbouw en verbouwing
Aanbouw en verbouwing
Aanbouw en verbouwing

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon