Kantoor ontwerp Zeist

Kantoor ontwerp wensen

Joolsdesign heeft een kantoor ontwerp gemaakt voor Medilex Onderwijs. Medilex is een groeiende organisatie van 25 medewerkers, die cursussen geeft aan verschillende onderwijsinstellingen. Ze zouden gaan verhuizen naar een ander kantoorpand in Zeist. Dit pand was kaal en zou volledig nieuw moeten worden ingericht. Voor deze verhuizing waren ze op zoek naar iemand die hun kon helpen bij het maken van een kantoor ontwerp en de realisatie van de verbouwing. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we doorgenomen wat hun wensen waren. Belangrijke wensen voor het kantoor ontwerp waren: ontvangstbalie, veel licht, open kantoor, genoeg ruimte, modern, warm en met genoeg mogelijkheid voor groei. De  medewerkers lunchen bovendien alltijd samen en er worden iedere middag ook maaltijden bereid. In het nieuwe kantoor ontwerp moest dan ook een ruime keuken komen met genoeg tafels om gezellig te lunchen. 

Resultaat

Joolsdesign heeft aan de hand van de wensen van Medilex een kantoor ontwerp gemaakt. Het kantoor heeft een kantoortuin gekregen met een ontvangstbalie, maar met genoeg ruimte om rustig te kunnen werken. De glazen systeemwanden zorgen ervoor dat ook hier niets van de openheid verloren gaat. De werkplekken worden afgescheiden door op maat gemaakte plantenbakken. Het kleurgebruik van wit met oranje accenten, geeft het kantoor een moderne uitstraling, passend bij deze organisatie. Achterin bevindt zich de lunchruimte, met als centrale punt een grote keuken met eiland. De ronde wand bij de entree wordt geaccentueerd door een enorme afbeelding over de gehele breedte van deze wand.  

Kantoor ontwerp voor uw organisatie?

Wilt u ook een kantoor ontwerp voor uw organisatie? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij werken volgens de 3 O's

Wilt u weten welke opdrachten wij nog meer hebben uitgevoerd, kijk dan in onze portfolio.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.