Skip to main content

Kantoorinrichting consultancy bureau


Opdrachtgever
Locatie
Jaar
Opdracht

Vasco Consultancy
Driebergen-Rijssenburg (Utrecht)
2020
Interieurontwerp en projectbegeleiding

Vasco Consult is een consultancy bureau gericht op het verbeteren van bedrijfsprocessen en het uitvoeren en ondersteunen van grote transformaties.

Voor hun verhuizing naar een nieuw monumentaal pand in Driebergen-Rijssenburg (Utrecht), verzorgde Joolsdesign de kantoorinrichting en de turn-key realisatie van dit pand.

Wil jij ook een nieuwe kantoorinrichting en kunnen wij jou helpen met het maken van een interieurontwerp?

Wensen kantoorinrichting


Voor de nieuwe kantoorinrichting moest er ruimte komen om te werken, te vergaderen en bijeenkomsten te houden. De keuze voor het interieur moest passen bij de kleuren van de huisstijl van deze organisatie.

Het nieuwe kantoorpand bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de ontvangstruimte, kantoorruimte voor de directie en een grote sfeervolle ruimte voor meetings. Op de bovenverdieping bevinden zich een vergaderruimte en genoeg (flexibele) werkplekken.

Binnenhuisarchitect heeft het interieurontwerp gemaakt voor dit monumentale pand in Utrecht

Realisatie kantoorinrichting


De huisstijlkleuren zijn doorgevoerd in de keuze van de kleurrijke, maar warme vergaderstoelen. Voor de werkplekken is gekozen voor elektrisch verstelbare zit sta bureaus, met een goede nieuwe bureaustoel. Een sfeervolle en stijlvolle zithoek zorgt ervoor dat je op een eigentijdse manier informeel kunt overleggen en mensen kunt ontvangen.

Ontwerp van interieur architect voor monumentaal kantoor pand.
Ontwerp van interieurarchitect voor monumentaal kantoor pand in Utrecht

Wij werkten al voor

Interieurontwerp Acatris
Interieurarchitect Jolanda de Boon

Zullen we kennismaken?