Skip to main content

INTERIEURARCHITECT ONTWERP KASTENWAND

Interieurarchitect Jolanda de Boon kreeg van de bewoners van een bestaande woning in Houten opdracht om interieuradvies te geven voor hun woning. Zij wilden hulp bij de keuze van meubels, verlichting, vloer, kleur en andere materialen. Ook de inkoop hiervan wilden ze uitbesteden aan Joolsdesign. Een plek zou moeten worden gereserveerd om te kunnen werken.

In het ontwerp heeft interieurarchitect Joolsdesign de bewoners het advies gegeven om een meubel op maat te ontwerpen voor de werkplek. De bewoners vonden dit een goed idee en in het vervolggesprek is dieper ingegaan op de wensen voor dit meubel.

RESULTAAT ONTWERP

Interieurarchitect Jolanda de Boon heeft een ontwerp gemaakt voor deze kastenwand op maat. Achter de schuifdeuren van de kast bevindt zich de werkplek met computer, printer, administratie etc. Wanneer de schuifdeuren dicht zijn, is de werkplek niet zichtbaar en ziet het er uit als een gewone boekenkast.

INTERIEURARCHITECT VOOR UW WONING?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat Joolsdesign voor uw woning kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.