over Joolsdesign

Interieurarchitect Jolanda de Boon

Joolsdesign is opgericht door interieurarchitect Jolanda de Boon. In 1996 is zij afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten afdeling Interieurarchitectuur in Maastricht. Sindsdien geeft zij interieuradvies en is zij bezig met ontwerpen en inrichten van bedrijven en woningen. Voordat zij begon met Joolsdesign heeft ze als interieurarchitect ervaring opgedaan bij een kantoorinrichter, interieurbouwbedrijf en interieurontwerp bureau. Door deze allround ervaring is zij in staat om veel verschillende soorten opdrachten aan te nemen.

Social media

Wilt u op de hoogte blijven van interieurtrends, interieurbeurzen of weten waar Joolsdesign op dit moment mee bezig is? Volg Joolsdesign dan op facebooktwitter of pinterest.

Bent u toe aan een nieuw interieur en wilt u persoonlijk kennismaken met interieurarchitect Jolanda de Boon? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

Facebook Joolsdesign Interieurontwerp
Pinterest Joolsdesign Interieurontwerp
Joolsdesign Interieurontwerp

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon